DB Schenker expanduje v PointParku Prague D1

Společnost DB Schenker Česká republika, jeden z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb, si pronajala další plochu o velikosti 4239 čtverečních metrů v P3 logistickém parku PointPark Prague D1. Nově pronajatý prostor bude společnost DB Schenker využívat jako překladiště zboží svých důležitých klientů, uvedla P3.

„Využíváme skladové prostory v PointParku Prague D1 již třetím rokem. V hale DC1 máme pronajatu plochu 15 000 čtverečních metrů a v hale DC2 jednotku o velikosti 7000 m2. Lokalita parku nedaleko Strančic, pouhých 16 kilometrů od Prahy, nám velmi vyhovuje. Právě tento aspekt byl jedním z důvodů, proč jsme se zde rozhodli rozšířit naše působení,“ říká Zdeněk Kašpar, COO Logistics, DB Schenker Česká republika.

„Moc nás těší rozhodnutí klienta DB Schenker expandovat právě v těchto prostorách a věřím, že se naše spolupráce bude i nadále rozvíjet. S celkovou pronajatou plochou více než 26 000 čtverečních metrů se DB Schenker stal druhým největším nájemcem PointParku Prague D1,“ říká Daniel Kubizňák, P3 Leasing Manager.