Do Hradiště míří Jan Kraus

V talkshow v kině Hvězda vystoupí moderátor Jan Kraus. Tentokrát se budou ptát diváci.

Herec, režisér, dramatik a publicista Jan Kraus, který si užívá popularity díky svému pořadu Uvolněte se, prosím vystoupí v pondělí 26. dubna v uherskohradišťském kině Hvězda. Bude odpovídat na otázky v pořadu Hvězdy, jak je neznáte. „Je to pro mě jistá relaxace, protože tentokrát budu oproti svému pořadu hostem já,“ říká Kraus.

Podoba jevištní talkshow je z velké části v rukou diváků. Nejenže kladou dotazy, navíc spolurozhodují o délce večera, jehož neodmyslitelnou součástí jsou písničky a historky hostů. „Kraus, který je skvělý glosátor každodenního života, si do své jedinečné talkshow pozve známé tváře. Diváci uvidí zpěvačku Terezu Černochovou a dýdžeje Václava Kosíka,“ uvedla manažerka pořadu Lucie Hostačná.

Moderátor se těší

Kosík je absolvent konzervatoře a v podstatě se celý život živí hraním na diskotékách a jiných akcích. Tereza Černochová, bývalá členka Black Milk, vystupuje kromě své Skupiny se známými postavami české funky scény, s Matějem Ruppertem a Romanem Holým v G-Point Hunters.

Vzhledem k jejímu studiu na Zemědělské univerzitě, kde studuje obor reprodukční biotechnologie, ne náhodou talentované zpěvačce přezdívají „Největší inseminátorkou kravína českého showbyznysu“. Zájemci v hradišťském kině tak dostanou jedinečnou možnost zkusit Krause dostat do úzkých, uvolnit se či jednoduše pobavit. Herec už se na diváky těší. „Naposledy jsem se objevil na Slovácku jako herec při natáčení nějakého filmu, ale to už je hodně dávno, obávám se, že ještě jako mladík,“ prozradil Kraus.