Dobré jitro na kraji velkoměsta

Když byly 15. listopadu vyhlášeny výsledky soutěže Realitní projekt roku 2011, stěží šlo přehlédnout její vítězný projekt: Rezidenci Jitřní v Praze 4, za níž stojí developerská společnost YBF.

#####Koncept exkluzivního bydlení

Společnost YBF je silným hráčem na trhu s moderním bydlením. Vymezuje se vůči dnešním trendům na poli novostaveb a směřuje k dosažení trvale udržitelné hodnoty lidského života. Projektové portfolio YBF zahrnuje rezidenční objekty, které jsou příjemným prostředím pro život a především výhodnou investicí, ale také moderní administrativní budovy. Rezidence Jitřní je solitérní bytovou stavbou zasazenou do staré části Hodkoviček s již ukončeným územním rozvojem. Díky tomu se můžete spolehnout, že okolí zůstane i v budoucnosti příjemně poklidné a plné zeleně, bez výrazných stavebních zásahů. Lokalita nabízí život blízko přírodě a přitom s výhodami velkoměsta na dosah. Vyniká skvělou dostupností sportovních a volnočasových center, a umožňuje tak maximum zážitků při minimální době pro přesun.

#####Důraz na prostor

Členitá stavba s pěti nadzemními podlažími splňuje vysoké nároky na prostorové řešení a variabilitu. Interiéry s francouzskými okny, vysokými stropy a moderně řešenými úložnými prostory poskytují skvělé světelné podmínky. Objekt zahrnuje pouhých 31 bytů, aby si váš nový domov zachoval vzdušnost a respekt k plnému soukromí a komfortu rezidentů.

<i><b>Výstavba podle projektu Davida Caise (C. A. I. S. architekti) byla zahájena v září 2011.</b></i>