HB Reavis Group pokračuje v expanzi, zakoupil projekt na Praze 5

Druhou letošní akvizici na pražském trhu dnes realizovala společnost HB Reavis Group. Od skupiny soukromých investorů zakoupila projekt administrativního centra METRONOM v Praze 5, který svou polohou navazuje na stanici metra Nové Butovice.

„Projekt je ve vysoké fázi administrativní připravenosti. Budoucím nájemcům jsme proto v relativně krátkém časovém horizontu připraveni nabídnout v atraktivní budově i velmi rozsáhlé kancelářské jednotky na hranici 4 tisíc metrů čtverečních, navíc v kategorii A,“ doplnil dnes CEO HB Reavis Group CZ Marcel Kasanický.

Developerská společnost HB Reavis Group dnes oznámenou akvizicí pokračuje ve své expanzi na pražském trhu kancelářských objektů. V dubnu dokončila objekt River Garden Office na Rohanském nábřeží, o měsíc později oznámila akvizici projektu River Garden Office II a III, který prodlouží bulvár Rohanského nábřeží směrem do Libně. Celkově letos podle svého vedení HB Reavis Group předpokládá na českém trhu akvizice v celkové hodnotě do jedné miliardy korun.