Hra za milion dolarů. Saints Row IV má nejdražší edici na světě

Milionová edice Sains Row

Milionová edice Sains Row

Nejdražší kopie hry v historii. Tento titul si rozhodlo uzmout vývojářské studio Deep Silver Volition pro svůj titul Saints Row IV. Jednomu jedinému zájemci z řad nadšených - a nutně i bohatých - hráčů na světě totiž nabízí kopii svého nového titulu v „Super Dangerous Wad Wad“ edici za milion amerických dolarů.

Za gigantickou cenu kupec dostane kromě hry samotné, která je na celém balíčku prakticky to nejlevnější, například Lamborghini Gallardo a roční členství v Super Car klubu E25, let do vesmíru se společností Virgin Galactic, plastickou operaci dle vlastního výběru, špionážní výcvik nebo třeba týdenní pobyt pro dva v královském apartmá v nejvyšším hotelu světa Burj-al-arab v Dubaji.

Výčet bonusů a zážitků v edici se pak zastavuje u hostage rescue experience, kupce bude tedy v nestřeženém okamžiku naoko unesen a následně zachráněn. Výjimečnou edici lze pořídit pouze prostřednictvím webu britského obchodníka s hrami Game. V Česku lze kopii hry získat dle údajů srovnávače heureka.cz již od 739 korun.

Vědci dokáží dostat z vašeho mozku utajenou informaci