Humor z krabice od bot aneb Vtipy na kauzu Rath

vtipy na kauzu Davida Ratha

vtipy na kauzu Davida Ratha Zdroj: Twitter

vtipy na kauzu Davida Ratha
vtipy na kauzu Davida Ratha
vtipy na kauzu Davida Ratha
4
Fotogalerie
O hokeji se říká, že je nejrychlejší kolektivní hrou na světě. I bez ohledu na výsledek letošního mistrovství si v ní stojíme obstojně. Ale v ještě jedné disciplíně jsme jako kolektiv (rozuměj národ) ještě tvořivější a rychlejší; ve výmýšlení vtipů a rozehrávání humoru na vážná aktuální témata. A tak v brance nyní stojí a trestnému střílení čelí... samozřejmě nikdo jiný, než středočeský hejtman David Rath.

Krabice od bot se sedmi miliony, pod podlahou dalších třicet… Společnost Fortuna už také vypisuje sázky, kolik peněz se u středočeského hejtmana ještě najde.

Podívejte se, jak David Rath inspiroval lidovou tvořivost:

„Policie byla jistě při domovní prohlídce velmi pečlivá, i když upřímně, schovka pod podlahou není zrovna originální. Česká koruna je v posledních letech poměrně tvrdá měna, a tak bych nevylučoval, že by v Hostivicích mohla být i zabetonována. Pokud uvidíte v okolí těžkou techniku, bourací kladiva a bagry, neváhejte a vsaďte si na to, že se nějaký ten milion ještě najde,“ uvedl Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Seriál o včelích medvídcích se ukázal jako velmi nadčasový

Narážka na záhadnou krabici se sedmi miliony korun místo láhve kvalitního vína se objevila také například na reklamní tabuli pražské restaurace či facebookovém profilu známého vinařství.

„Akce pro každého, kdo má víno Ráth,“ hlásá dnes reklamní cedule restaurace poblíž pražského Václavského náměstí, která hostům slibuje každý sedmý decilitr vína zdarma. „Víno z krabice nemáme,“ nezapomněl upozornit její personál. Z kauzy si na facebookovém profilu, pomocí kterého komunikuje se zákazníky, udělalo legraci moravské vinařství Sonberk. „Upozornění pro naše zákazníky - v našich kartonech najdete opravdu jenom víno. Milionové,“ uvedlo.