Investiční skupina J&T vstoupila do IT byznysu

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: T-Systems

Na českém trhu IT společností se uskutečnila významná akvizice. Společnost Ligelta Holdings LTD, za kterou stojí slovenská investiční skupina J&T, vstoupila do společnosti Cígler Software a jejím prostřednictvím na český a slovenský trh informačních technologií.

Společnosti Cígler Software se v posledních letech dařilo jak na poli ERP systémů, tak i moderních cloudových řešení,“ „Vstup silného strategického partnera vnímáme jako logický krok, jak tento růstový trend dále akcelerovat. Současně se tak nabízí i velká příležitost využít know-how a zkušeností skupiny J&T pro další rozvoj našich softwarových produktů a dosažení větší spokojenosti současných i budoucích zákazníků,“říká Martin Cígler, předseda představenstva Cígler Software.

Jako důležitou investici vnímá IT firmu i skupina J&T. „Vidíme velké synergické efekty mezi společnostmi skupiny J&T, jejich zákazníky a společností Cígler Software jako výrobcem ERP systémů,“ dodává Martin Fedor, předseda představenstva J&T Corporate Finance Slovakia.

Cígler Software