Junior Bowling Cup vrcholí

V Litvínově se mladí sportovci utkali v předposledním kole Junior Bowling Cupu v sezóně 2009.

Litvínov / Pošmourné ráno vytáhlo z teplých postýlek šestnáct dětí, které si přišly poměřit své síly a ukázat, co vše se zase naučily. A bylo skutečně na co koukat.

V kategorii nejmladších se objevili tři noví hráči, kteří bojovali ze všech sil, ale i tak se v předních pozicích objevila stará známá jména. První příčku si uhájil Dáňa Cvrček, druhý skončil opět Honzík Jeníček a třetí místo obsadil Jindříšek Smutný.

Kategorie prostřední byla silně obsazena, a tak bylo zajímavé sledovat, jak to dopadne. Tuhý boj třech „Pražáků“ na dráze číslo pět proti třem „Chomutovákům“ na dráze číslo čtyři byl zajímavý a vedl se v ryze kamarádském duchu. A jak to nakonec dopadlo? Chomutováci Honzík Vořechovský a Gabča Vlasáková obsadili první dvě příčky, které třetím místem oddělila další nová hráčka Josefínka Juřinová od Pražáků, na které zbyly příčky nižší.

Kategorie nejstarších se nesla ve znamení, ať to dopadne, jak to dopadne, vždy mám medaili. Ivana, Lukáš a Pavel si to mezi sebou rozdali o přední příčku. Náhozy nebyly špatné, a tak slavit mohl Pavel Procházka, který obsadil první místo, druhý byl Lukáš Homola a třetí skončila Ivana Pádárová.

Rodičů s dětmi také hrálo požehnaně. Medailové pozice obsadili Procházkovi (1. místo), Homolovi (2. místo) a poprvé Vořechovští (3. místo).

Příští kolo, které se uskuteční 8. listopadu, je posledním turnajem v této sezóně. Zároveň s ním proběhne i závěrečné vyhodnocení tohoto ročníku.