Kam kráčí Fordův S-Max?

Koncept Fordu S-Max

Koncept Fordu S-Max Zdroj: Ford

Koncept Fordu S-Max
Koncept Fordu S-Max
Koncept Fordu S-Max
Koncept Fordu S-Max
Koncept Fordu S-Max
10
Fotogalerie
Ford oficiální cestou představil budoucnost modelu S-Max. Kam se bude toto sportovně střižené MPV ubírat, to naznačuje novinka s příznačným názvem S-MAX Concept. Jak se asi dalo očekávat, po stránce designu auto navazuje na poslední modely z dílny automobilky Ford. Těšit se máme na rozměrnou masku chladiče nebo světlomety protažené až k A-sloupkům.

V interiéru hledejte prvotřídní materiály a příkladnou variabilitu. Novinka nabídne čtyřmístný interiér, kdy je prostřední sedalo ve druhé řadě složené do podlahy, problémem ale není ani sedm cestujících. V tiskové zprávě slibuje Ford také nové technologie, jako například obrazovku multimediálního systému s funkcí Dual-View, kterou známe třeba z Range Roveru.

Další položkou na seznamu novinek je systém komunikace mezi vozidly, který řidiče upozorní na přijíždějící automobil nebo případně na jízdu v protisměru.

Pod kapotu dostal nový koncept přeplňovanou benzinovou jedna-pětku EcoBoost. Pokud vás nový S-Max zajímá, neměli byste zmeškat autosalon ve Frankfurtu.

AutoRevue.cz