Kdo je kdo v písecké hokejové kabině?

Písecký hokejista Pavel Procházka představil zákulisí kabiny vedoucího celku druhé ligy.

Kdo je největší tvrďák? Kdo dává do placu nejlepší vtipy, s kým nikdo nechce sedět v autě? Obránce druholigových hokejistů IHC Komterm Písek Pavel Procházka představil své spoluhráče, jak je zná málokdo. „Na mě se zase musí pořád čekat, a když jdu z ledu, potkávám obvykle Davida Míku ve dveřích kabiny,“ prozradil hodinu po tréninku Pavel Procházka.

1. Největší tvrďák Myslím, že to byl Ondřej Žlůva. Než se zranil, mlátil kolem sebe hlava nehlava. Dalším tvrďákem je Vlado Novák, který svou tvrdostí sbírá slušnou porci trestů, a Luboš Heršálek má přezdívku kovadlina.

2. Největší srandista Rozhodně David Mazanec, není nad čím přemýšlet. Mazi vystříhává z novin různé slogany a lepí je ostatním hráčům na skříňky. Ke všemu a hlavně ke všem má navíc různé srandovní připomínky.

3. Největší kliďas Ondra Ježek a David Míka. Migas se neúčastní skoro žádných větších rozhovorů. Připadá mi, že téměř vůbec nemluví. Srovnal bych to s filmem Vesničko má, středisková, kde když se přijede do Berouna, Migas by řekl: „Beroun“.

4. Největší intelektuál Tím největším zřejmě bude Ondra Ježek, který dělá vysokou školu. Pak to bude Vlado Novák, taky je to vysokoškolák, moc to na něm ale není vidět. Za velkého intelektuála bych pasoval také Karla Mošovského. Je velice chytrý a střední školu vůbec nepotřeboval.

5. Největší závodník Stoprocentně Vlado Novák. Drží rychlostní rekord Praha – Písek, od cedule k ceduli, pouhých 29 minut! Na tenhle rekord má dokonce svědky, nikoliv policejní.

6. Největší model Velkým fintilem je Milan Kořánek a hodně si na tom zakládá. Jak si jistě i pár dalších spoluhráčů všimlo, oblékaný podle nejnovější módy chodí také trenér Ruda Suchánek. Zejména se jedná o moderní značkové zimní bundy.

7. Největší jedlík Pepa Slavík. Jedeme ze zápasu, zastavíme u McDonalda a Pepa si dá jídlo zhruba pro tři až čtyři lidi. Lehce za ním zaostávají Michal Pinkas s Milanem Kořánkem.

8. Největší uplakánek V týmu asi žádného vyloženého uplakánka nemáme. Kdo ale zůstával na ledě ležet i po menších střetech, to byl Martin Všetečka. Dále bych pod tohle slovo možná zařadil Davida Mazance, který má náběh na chřipku osm měsíců v roce.