Kompletní řešení pro éru mobilních cloudů

VMWare

VMWare

VMware pomáhá firmám zlepšit mobilitu zaměstnanců, soustředí se na snížení nákladů, zjednodušení správy a zlepšení výkonu, a je tak jedinou společností, která nabízí zákazníkům kompletní virtualizační řešení pro éru mobilních a sociálních cloudů.

VMware Horizon Suite je integrovaná platforma určená k podpoře mobility zaměstnanců. Spojuje koncové uživatele s jejich daty, aplikacemi a desktopy prostřednictvím libovolného zařízení a bez nutnosti obětovat bezpečnost a kontrolu nad IT. Spojením produktů Horizon View, Horizon Mirage a Horizon Workspace vzniklo jednotné unifikované řešení, které má za úkol přeměňovat shluky technologií na centralizované IT služby. Ty lze jednoduše nasadit, spravovat a poskytovat koncovým uživatelům. VMware soustavně pracuje na zdokonalování svých produktů a nabízí zákazníkům špičková řešení, která jim pomohou přizpůsobit se vzrůstajícím požadavkům trhu i společnosti.

Plnohodnotný uživatelský zážitek z virtuálních desktopů

Řešení pro virtualizaci desktopů Horizon View nabízí plnohodnotnou náhradu za pracovní stanice. Disponuje 3D grafikou pro podporu aplikací vyžadujících vysoký výkon. Lepší přístup ke vzdáleným desktopům prostřednictvím webových prohlížečů nabídne vyšší kvalitu videa, rychlejší odezvu kláves a vyšší škálovatelnost s podporou až pro 250 souběžných spojení. Podpora bude zajištěna pro nejnovější technologie určené koncovým zákazníkům včetně Windows 8.1, Apple iOS 7 a Google Chromebooks.

Sjednocený přístup k fyzickým i virtuálním desktopům

Kombinací Horizon Mirage a Horizon View získali IT administrátoři vyšší flexibilitu a výkon při správě mobilních a distribuovaných desktopů pro různé skupiny uživatelů v rámci jedné organizace. Integrované řešení umožní vytvoření dokonalé kopie virtuálních strojů v odolných shlucích podobných fyzickému PC, takže IT administrátoři mohou aktualizovat jednotlivé vrstvy na virtuálních strojích, aniž by omezili aplikace a data nainstalovaná uživatelem. Dík tomu lze minimalizovat výpadky systému, snížit náklady, a rychleji nasadit aplikace do koncových zařízení.

Lepší spolupráce v rámci velkých firem

Společnosti využívají sociální prvky zpopularizované spotřebními aplikacemi a využívají je pro posílení spolupráce mezi týmy a velkými komunitami. Socialcast, privátní sociální síť pro firmy, nabízí široké možnosti pro zlepšení spolupráce a komunikace. Novinka Socialcast Challenges vytváří prostor ke shromažďování myšlenek, ale na rozdíl od specializovaných nástrojů je řešení pevnou součástí Socialcast komunity dané firmy a dává uživatelům skvělou příležitost ke sdílení nápadů a skupinovému řešení problémů. Poskytnutím strukturovaného přístupu ke kolektivním zkušenostem pomůže nástroj Socialcast Challenges zlepšit obchodní výsledky.

www.vmware.com/cz.