Křišťálová Lupa 2012: boj o ceny začíná

Křišťálová lupa 2012

Křišťálová lupa 2012

Sedmý ročník ankety Křišťálová Lupa 2012 – Cena českého Internetu právě vstoupil do fáze finálního hlasování. Hlasujte a rozhodněte o vítězích.

Internetová veřejnost dostává nyní příležitost vybrat ty nejzajímavější a nejpřínosnější projekty uplynulého roku a rozhodnout o vítězích v anketě Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu, která už sedmým rokem mapuje stav české internetové scény. Hlasování bude probíhat do 31. října formou elektronického formuláře na stránkách ankety Křišťálová Lupa 2012 – Cena českého Internetu.

O letošních finalistech rozhodlo v nominační fázi více než 15 000 čtenářů a expertní panel složený z odborných novinářů. V celkem 14 kategoriích obsadil místo rekordní počet projektů, které se o přízeň hlasujících ucházejí vůbec poprvé. O vítězích v sedmi kategoriích rozhoduje veřejnost, v dalších sedmi volí nejlepší projekty odborná porota, složená z bezmála 200 internetových odborníků, podnikatelů a zástupců médií.

Internetová veřejnost rozhoduje o pořadí v těchto kategoriích:

Zpravodajství
Zájmové weby
Internetové obchodování
Nástroje a služby
Mobilní služba
One (wo)man show
Veřejně prospěšná služba

Odborná porota svým hodnocením určí pořadí v těchto kategoriích:

Projekt roku
Osobnost roku
Anticena
Marketingová inspirace
Obsahová inspirace
Globální projekty českých tvůrců
E-commerce inspirace

Kompletní seznam nominovaných projektů ve všech kategoriích najdete ZDE.

Každý, kdo se do hlasování zapojí, má navíc šanci získat vstup na slavnostní vyhlášení vítězů ankety, které pod názvem “Konec světa aneb Co čeká na konci tunelu” proběhne 28. listopadu v divadle Archa.

Veškeré podrobnosti o anketě Křišťálová Lupa 2012 – Cena českého Internetu najdete na www.kristalova-lupa.cz.