Nejdražší rozvod? Angelina Jolie odchází od Brada Pitta i s dětmi

Angelina Jolie a Brad Pitt na snímku z loňského listopadu

Angelina Jolie a Brad Pitt na snímku z loňského listopadu Zdroj: čtk

Angelina Jolie požádala o rozvod s Bradem Pittem. O rozchodu slavného hollywoodského páru dnes informoval hereččin právní zástupce. Dvojice spolu žila 12 let a před dvěma lety, v srpnu 2014, tento svazek zpečetila svatbou. Podle zpravodajského serveru TMZ, který se specializuje na informace ze světa celebrit, Jolie do rozvodových papírů zapsala 15. září coby datum odloučení. Jako příčinu rozvodu uvedla "nesmiřitelné rozpory".

Jolie zároveň požádala, aby jí byla svěřena péče o všech šest dětí - tří biologických a tří adoptovaných -, které s Pittem vychovává. „Nepřeje si, aby se Pitt podílel na výchově dětí v podobě střídavé péče,“ dodal server TMZ, který například jako první informoval o úmrtí Michaela Jacksona. „Chce, aby soud pro Pitta stanovil jen možnost návštěv,“ dodal.

Brad Pitt a Angelina Jolie se do sebe zamilovali při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, který měl premiéru v roce 2005. Pitt se poté rozvedl se svou tehdejší manželkou Jennifer Anistonovou, s níž se oženil v roce 2000. Jolie za sebou měla už dvě manželství - s Billym Bobem Thorntonem a s Jonnym Lee Millerem.

Podle zdrojů blízkých páru, na které se odvolává server TMZ, byly příčinou Angelinina rozhodnutí neshody kvůli způsobu, jakým Pitt vychovává děti, z něhož údajně byla „krajně naštvaná“.

Po internetu nicméně kolují i zvěsti, že situaci zkomplikovala bývalá Pittova láska Gwyneth Paltrowová, o níž údajně Pitt mluvil ze spaní, což Angelinu rozčilovalo. Oleje do ohně pak prý její manžel přilil, když nevhodně komentoval její hmotnost a navrhl, že by mohla začít využívat stejné metody péče o váhu a postavu, jako Paltrowová, napsal bulvární server GossipCop.

10 nejlepších filmů Brada Pitta. Připomeňte si ikonické role hollywoodského krasavce. Více zde >>>