La Gallery Novesta pořádá Módní koktejl pro dobrou věc

Z módní kolekce HH

Z módní kolekce HH Zdroj: HH

Šest módních butiků v historickém centru Prahy zve všechny příznivce originální české módy ve čtvrtek 25. dubna na jarní Módní koktejl a osobní setkání s předními českými návrhářkami: Tatianou Kovaříkovou (Tatiana), Alexandrou Pavalovou a Ivanou Šafránkovou (Timoure et group), Hanou Havelkovou (HH), Martinou Nevařilovou (Navarila) a dalšími českými návrháři zastoupenými v multi-brandového butiku La Gallery Novesta.

Návrhářky z volného sdružení Czech Fashion Centre se spojily, aby u příležitosti představení svých nových jarních kolekcí zároveň podpořily projekt domácího hospice Ruah na Benešovsku, který pomáhá těžce nemocným a umírajícím lidem, aby mohli zůstat doma mezi svými blízkými i v posledních chvílích života.

Z kolekce TatianaZ kolekce Tatiana | TatianaZ kolekce Tatiana

Svůj další Módní koktejl uspořádá 25. dubna 2013 šest autorských butiků, sídlících v „magickém trojúhelníku“ mezi Josefovem, Staroměstským a Václavským náměstím. Během celého dne budou návrhářky osobně k dispozici svým zákaznicím ve svých buticích, a zároveň tak podpoří mobilní hospic, který se stará o lidi na sklonku života.

Každý zákazník, který tento den dobrovolně přispěje libovolnou částkou do pokladniček umístěných v jejich obchodech, tak získá slevu ve výši 5% na celý nákup jarních kolekcí těchto známých českých značek. „Módu si mnoho lidí spojí s krásou a přitažlivostí mládí. Naopak stáří a umírání je něco, co nám příliš atraktivní nepřijde a co bychom nejraději vytěsnili ze svého života. Proto jsme se rozhodli Ruah podpořit, má smysl se zajímat o to, jak mohou umírající důstojně prožít svůj čas, který jim zbývá,“ jsou přesvědčené české designérky, které během chystaného Módního koktejlu předvedou své nové kolekce pro sezónu jaro/léto 2013.

Z kolekce NavarilaZ kolekce Navarila | NavarilaZ módní kolekce Navarila

Dveře všech butiků budou otevřeny v tento den až do 21. hodiny. Společnými akcemi české návrhářky v minulosti již několikrát podpořili dobrou věc.