Michaela Sejnová v ráji diskotéky

Mostecká studentka zpívá po boku Lukáše Vaculíka i Sagvana Tofiho. Každý víkend se vrací do 80. let.

Most / Džínová minisukně s růžovou krempou, šponovky, nátělník, bundička s vycpávkami a načechraný účes. Dokonalý obraz dívky 80. let, pro kterou je středem vesmíru diskotéka. Osmnáctiletá zpěvačka Michaela Sejnová poznává mládí svých rodičů díky muzikálu Děti ráje. „Některé momenty této doby bych chtěla prožít. Když jsem ale poprvé viděla svůj kostým, jen jsem koulela očima. Plísňáky, vycpávky na ramenou,“ směje se při vzpomínce na sžívání se s dobovou módou.
Sejnová hraje roli mladé Evy, královny diskotéky. Je do ní zamilovaný spolužák, romantický Michal. Jenže Eva vzhlíží spíš k modlám svých vrstevníků, velkým frajerům „dýžejům“.

„Eva je mi povahově velmi podobná. Hodně živá, rozdala by se. Jediné rozdíly jsou v tom, že ona je stále na diskotéce a po pár skleničkách přejde k jinému chlapovi. To bych neudělala,“ říká mladá herečka ke své roli.

Věrohodnost muzikálu dodávají hvězdy té doby. Sagvan Tofi, Lukáš Vaculík či Martin Zounar ve spojení s písněmi jako Poupata či Decibely lásky dostávají diváky do kolen. „Vaculíka jsem chtěla vždy poznat. Teď patří všichni mezi mé přátele a po dva měsíce mi nahrazovali rodinu. Lukáš všem hodně pomáhal, když jsme nevěděli třeba, jak svoji roli uchopit,“ dodává dívka.Děti ráje jsou její první velkou rolí. „Vždy jsem chtěla do mosteckého divadla. Kdo by řekl, že nabídka z Prahy přijde dřív,“ diví se drobná blondýnka.