Mňága přiveze dvanáct nových písní

Nové, už třinácté album, pokřtí 24. března v Lucerna Music Baru skupina Mňága a Ždorp.

Pro sběratele a další milovníky vinylu nechala kapela vyrobit omezený náklad černých desek. Nahrávka tedy nevyjde pouze na kompaktních discích. Vydání alba doprovází také zbrusu nový klip.

Písničky z nového alba vznikaly v uplynulých dvou letech na turné. Členové kapely tvrdí, že na nich pracovali v klubech, šatnách, při zkouškách, po koncertech, na festivalech, v hotelových pokojích, cestou v dodávce, v restauracích, barech i parcích.

Pražskému publiku je Mňága představí 24. března v Lucerna Music Bar. Skupina tam pokřtí třinácté album nazvané Takže dobrý! Fanoušci na něm najdou dvanáct skladeb.

Jedenáct písní pochází z dílny Mňágy a Žďorp a jedna je coververzí slavného semaforského hitu Škrhola. V roce 1962 ho napsala autorská dvojice Suchý - Šlitr.

„Většinu novinek Mňága představí na nejbližších koncertech. Zároveň tam budou novou desku křtít. Nezůstane pouze u jednoho křtu, bude jich mnoho, v každém městě jeden. Takže si to diváci užijí všude, kam kapela zavítá“ říká manažerka skupiny Zuzana Fialová.