Na hokeji v Pardubicích vás obslouží Wifi číšník

Hokejisté HC Dynamo Pardubice - ilustrační foto

Hokejisté HC Dynamo Pardubice - ilustrační foto Zdroj: Jan Jedlicka, hcdynamo.cz

Novou technologickou službu Wifi číšník si budou moci vyzkoušet diváci na hokeji ve skyboxech pardubické Tipsport areny. Fanoušci si mohou objednat občerstvení a propagační předměty přímo z tabletu nebo ze svého mobilního telefonu. Stačí, když si přímo ze svých sedadel pomocí aplikace objednají online z výběru teplé a studené kuchyně, nápojového lístku nebo nabídky fan shopu.

„Princip aplikace je jednoduchý. Návštěvník načte svým mobilem QR kód z letáku a zadá kód skyboxu. Následně je odkázán na speciální rozcestník služby, kde si vybere, na co má chuť, a stiskne tlačítko objednat,“ vysvětluje Miroslav Novotný, ředitel obchodu a marketingu, HC Dynamo Pardubice.

Objednávka se dá přímo i zaplatit přes nainstalovanou mobilní peněženku a registrovanou platební kartu. Obsluha ihned obdrží na tablet zprávu s celkovou objednávkou, číslem skyboxu a potvrzením platby.

Inovativní službu připravili ve spolupráci s pardubickým hokejovým klubem společnosti MasterCard a ČSOB. Na projektu se podílí i cateringová společnost Coloseum Pardubice a firma Deep Vision, která zajišťuje službu technicky.

Kartou budeme moci platit i v trafikách

Češi v průměru vlastní čtyři věrnostní karty – chtějí je sloučit do jedné platební

Stravenková karta Edenred je hitem. Přijímá ji na 5 tisíc provozoven