Nahatá Miley na bourací kouli zbořila rekord YouTube

Zpěvačka Miley Cyrus s punkovou vizáží

Zpěvačka Miley Cyrus s punkovou vizáží Zdroj: CTK

Nový videoklip zpěvačky Miley Cyrusové, v němž se tato americká popová hvězda ukazuje nahá na bouracím závaží, vyvolal na internetu rekordní zájem. Klip s názvem Wrecking Ball v prvních 24 hodinách po svém umístění na síť zaznamenal 19,3 milionu přehrání, upřesnil server Vevo. Dosavadní rekord patřil chlapecké skupině One Direction.

Dvacetiletá zpěvačka a herečka už nedávno vyvolala rozruch, když při udílení hudebních cen MTV předvedla velmi provokativní tanec. Při vystoupení se v bikinách třela o zpěváka Robina Thickeho, vyplazovala při tom jazyk a sugestivně si pohrávala s pěnovou rukavicí se zdviženým prstem. Sklidila za to kritiku televizní rady na ochranu rodiny PTC, ve které zasedá i zpěvaččin otec, zpěvák country.

Nové zprávy o Cyrusové přicházejí krátce před očekávaným říjnovým vydáním nového alba této mladé hudebnice, která se dostala do povědomí veřejnosti hlavně díky účinkování v seriálu Hannah Montana na televizním programu Disney Channel.

Zpěvačka Miley Cyrus s punkovou vizážíZpěvačka Miley Cyrus s punkovou vizáží | CTKMiley Cyrus

Cyrusová začala hudební kariéru v červnu 2007 vydáním debutového alba Meet Miley Cyrus, které obsahovalo její první top ten singl See You Again. V roce 2008 ji časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí na světě. Její zatím poslední album Can't Be Tamed z června 2010 kritika moc dobře nepřijala, převládají spíše průměrné recenze.