Nejen na sklenku Veuve Cliquot zve návrhářka Liběna Rochová

Črta Liběny Rochové

Črta Liběny Rochové Zdroj: Archiv ZEN

Již tradiční “Týden s Liběnou Rochovou” se sklenkou Veuve Cliquot a možností osobního setkání s návrhářkou, vždy od 14 do 20 hodin se koná ode dneška až do soboty v ateliéru LR na pražském Malostranském nábřeží 1v 1.patře, kde je možno si prohlédnout a zakoupit modely z aktuální limitované kolekce LR Liběna Rochová pro podzim a zimu 2013-2014. Kolekce obsahuje 14 modelů nebo kompletů v barvě ecru, bile, černé, modré a zlato-černé.

Vedle inspirativní kolekce Reflexe z haute couture látek, která byla představena na Designbloku a bude zastoupena několika modely, je nová kolekce určena pro den s vyjímkou večerních sukní a dámského obleku s pánskými základními prvky jako je střih a zpracování palet z objemného luxusního černého hedvábí. Ta jsou v kontrastu s bílým pevným úpletem v aranžovaných šatech a kompletu.

Črta Liběny RochovéČrta Liběny Rochové | Archiv ZEN

Večerní sukně jsou doplněny svetry s aplikací hedvábí na střihovém řešení formou légy. Pánský prvek i zpracování se objevuje na obleku z jemné vlny, šatech a overalu. Pozornost zasluhuje i velkorysé a jednoduché zpracování šatů, sukně a šato- kabátu v ecru barvě ve kvalitě vlna-hedvábí.

V kolekci jsou zastoupeny kabáty v kombinaci kůže, kašmíru a vlny.

Liběna RochováLiběna Rochová | Archiv ZEN

Liběna Rochová