Nejlepší číšník? Radomír Božoň

Městské kolo soutěže Sedmičky o nejlepší servírku a číšníka skončilo. Vítězem se stal Radomír Božoň, jemuž jste dali nejvíce hlasů.

Pětadvacetiletý Radomír Božoň se umístil na prvním místě soutěže Sedmičky o nejlepší servírku a číšníka. Hlasování přes internet skončilo 19. srpna o půlnoci.
Jde o městské kolo soutěže, vítěz postupuje do krajského kola, kde se utká o vaši přízeň s nejlepšími kolegy či kolegyněmi z Ostravy, Opavy, Karviné a dalších měst.
Za Božoněm, tedy na druhém místě, skončila třiadvacetiletá Zuzana Burešová, která pracuje v Penzionu pod kašnou v Zámecké ulici ve Frýdku-Místku. Třetí místo obsadila jednatřicetiletá Jana Kowalczyková z hostince U Čendy v Hodoňovicích.
Vítěz pracuje v restauraci Nová Husarůvka v Soběšovicích. Čím získal vaše symaptie? Tím, že je usměvavý, přátelský, zábavný a pracovitý a ví, jak se chovat k hostům. V papírovém vydání týdeníku dne 26. srpna najdete velký rozhovor s vítězem.
Krajské kolo soutěže skončí 2. září. Vzejde z něj sedm celostátních finalistů. Čtenáři, kteří některého ze zedmi nejlepších do soutěže navrhli, se mohou těšit na padesátilitrový sud piva Pilsner Urquell.
Velké finále vyvrcholí 16. září. Vítěz dostane skútr, druhý v pořadí LCD televizor, třetí kosmetický balíček v hodnotě pěti tisíc korun. Průběžné výsledky najdetet na internetu - www.sedmicka.cz.
Konečné výsledky otiskneme 23. září.