Nejoblíbenější servírka na jihu a západě Čech obsluhuje U Papoušků

O čtvrteční půlnoci skončilo krajské kolo soutěže Sedmičky Miss servírka a Pan číšník. Prvenství v něm získala Ivana Vildová z restaurace U Papoušků v Jindřichově Hradci.

Osmatřicetiletá Ivana Vildová je podle hlasů čtenářů nejoblíbenější servírka nejen v Jindřichově Hradci, ale i v celých jižních a západních Čechách.

V krajském kole ankety Sedmičky Miss servírka a Pan číšník získala servírka z restaurace U Papoušků přes čtyři tisíce platných hlasů a postupuje tak do celorepublikového kola.

Do soutěže Ivanu Vildovou přihlásil dobrý kamarád Petr. „Nejdřív jsem se na něj zlobila, ale nakonec jsem měla radost,“ říká Vildová. Vždy ji potěší, když ji někdo z hostů řekne, že jí posílá hlasy celá rodina.

Vildová je jednou ze sedmi finalistů, kteří se o titul nejlepšího číšníka a servírky v České republice utkají v internetovém hlasování.

Novinkou je, že lze hlasovat z jednoho počítače vícekrát. Ale jen jednou za čtyřiadvacet hodin. Každý jiný způsob považuje redakce za podvod a takto získané hlasy budou odečteny. Pokud mají čtenáři pocit, že někdo pravidla porušuje, ať kontaktují redakci.

Pořadí oblastního kola:

1. Ivana Vildová - 4565
2. Jaromír Dražný - 3519
3. Romana Hegerová - 3278
4. Tomáš Vekoň - 1423
5. Andrea Kainzmeierová - 723
6. Aleš Šimík - 364
7. Tomáš Ryba - 116