Nezapomenutelný firemní večírek? Pozvěte kouzelníka!

Kouzelník Michal Šindelář

Kouzelník Michal Šindelář Zdroj: michalsindelar.com

Blíží se čas firemních večírků, které stejně jako jiná odvětví, podléhá trendům. Popularitu si získávají různá vystoupení, například ta kouzelnická. Pokud i vy chcete svůj večírek ozvláštnit magickými zážitky, obraťte se na profesionálního kouzelníka Michala Šindeláře.

Michal Šindelář propadl kouzlům už v dětství a svému snu stát se uznávaným mágem věnoval vše. Studoval knihy, trénoval hodiny před zrcadlem a svá vystoupení, která zkoušel na publiku, točil na videa. Ta mu sloužila jako zpětná vazba k tomu, aby zjistil, co je potřeba vylepšit. Všechno, co umí, je výsledkem jeho vůle a odhodlání. Ovládá mikromagii stejně dobře jako velké iluze. „Na kouzlení mě nejvíc baví reakce lidí. Je to vlastně čistá energie pozitivních emocí – překvapení, smích, nadšení,“ říká Michal Šindelář.

Úspěšný i za hranicemi Česka 

Jeho kouzelnickou show vidělo jen za poslední čtyři roky publikum v celkem dvanácti státech na šesti světadílech. Mezi jeho největší úspěchy patří soukromé kouzelnické vystoupení pro prince Saudské Arábie, fotbalistu Arjena Robena (Bayern Mnichov) a také možnost předvést svá kouzla a triky paní Elišce Haškové Coolidge (lektorce a bývalé asistentce amerických prezidentů). Je hrdý na to, že se mu podařilo proniknout i za hranice České republiky, Evropy, Asie a v podstatě do celého světa. To jen potvrzuje fakt, že Michalova kouzelnická show je vysoce profesionální a přitažlivá pro publikum napříč kontinenty.

Michal kouzlil i na ostrově VanuatuMichal kouzlil i na ostrově Vanuatu | michalsindelar.com

Michaelovou vizí je procestovat se svojí show celý svět a vykouzlit svému publiku úsměv na tváři. Michal věří, že čím více radosti budeme rozdávat radosti kolem sebe, tím uděláme svět krásnějším.

michalsindelar.com

Kouzelnická vystoupení na míru

O jeho talentu se můžete přesvědčit na vlastní oči. Se svými kouzelnickými čísly vystupuje na firemních večírcích, svatbách nebo akcí na utužení pracovního kolektivu (teambuildingy).

Michal Šindelář má v repertoáru i vystoupení na akce většího formátu jako jsou galavečery, recepce nebo slavnostní otevření pobočky firmy. Dokáže představit také nový firemní produkt ve velkém stylu.

V nabídce jeho vystoupení nechybí ani mentalismus neboli čtení myšlenek.

michalsindelar.com