Porsche 911 Carrera 4/4S: náhled do ladění TopCar

Porsche 911 Carrera 4/4S: náhled do ladění TopCar

Porsche 911 Carrera 4/4S: náhled do ladění TopCar Zdroj: Autorevue.cz

Ruská ladičská společnost TopCar, propojená s německou společností Lumma Design, přispěchala s náznakem toho, co připravila pro zcela nový model značky Porsche.

Záběr firmy TopCar je tak široký, jak široké jsou požadavky ruských zbohatlíků. Za příklad poslouží stavba Lumma CLR X 650 M nebo teprve před několika dny zveřejněný superluxusní sedan Mercedes-Benz S600 Guard TopCar s čalouněním krokodýlí kůží. Horká novinka této značky vychází z nového modelu Porsche 911 Carrera 4/4S, jenž mimochodem svoji výstavní premiéru slaví právě v těchto dnech na autosalonu v Paříži.

Porsche 911 Carrera 4/4S: náhled do ladění TopCarPorsche 911 Carrera 4/4S: náhled do ladění TopCar | Autorevue.cz

Nové Porsche 911 Carrera 4/4S s pohonem všech kol bude mezi oligarchy z rozvojových zemí jistě velmi populární, a tak u TopCaru připravují celou řadu možností k jeho ladění. Konkrétní specifikace zatím k dispozici nejsou, ale můžeme vám alespoň nabídnout první ochutnávku v podobě snímků stroje, který se veřejnosti představí na nadcházejícím svátku drahých aut Top Marques Monaco.

Na první pohled si prozatím všimneme kompletně nového bodykitu vyrobeného vesměs z uhlíkových kompozitů, takže zaznamenáme hlavně nové nárazníky, zadní spoiler, upravenou kapotu a specifické prahové obklady. Vynikají také rozšířené blatníky hostící kola s litými ráfky ADV.1.

Porsche 911 Carrera 4/4S: náhled do ladění TopCarPorsche 911 Carrera 4/4S: náhled do ladění TopCar | Autorevue.cz

Firma TopCar údajně připravuje také řadu dalších modifikací pro interiér, podvozek i motor této novinky od Porsche, ale na kompletní detaily si ještě nejspíš počkáme.