Poslední dva apartmány k prodeji v resortu Pálavské vinohrady

Čtyři měsíce od zahájení výstavby apartmánů Pálavské vinohrady v obci Pavlov na Jižní Moravě zbývají v prodeji pouze dva byty. Dokončení resortu s celkem třiceti apartmány na břehu Mušovského jezera je plánováno na jaro příštího roku. Velký zájem překvapil také investora projektu. „Byli jsme přesvědčeni, že o projekt bude zájem. Nápad s výstavbou apartmánů vzešel v podstatě od návštěvníků tohoto kraje, kterým zde podobný koncept ubytování chyběl. Takovýto úspěch jsme ale nečekali,“ přiznává Zdeněk Janeček, spolumajitel firmy Pavlof. Kupující podle něj zlákala především lokalita.

Pět apartmánových domů je umístěno ve svahu mezi vinicemi, s výhledem na Mušovské jezero. Každý z domů zastřešuje ve dvou patrech šest apartmánů s kuchyňským koutem, vlastním sociálním zázemím a velkou zatravněnou terasou s výhledem na jezero. Užitnou plocha bytů se pohybuje od 70 do 79 metrů čtverečních. K apartmánům náleží úložný box na sportovní vybavení a parkovací stání v areálu. Vlastníci mohou využívat také vinařský sklípek, patřící přímo areálu apartmánů Pálavské vinohrady. „V nabídce jsou poslední dva přízemní apartmány s větší podlahovou plochou, která umožňuje rozdělit prostor na 2 + kk s terasou,“ potvrdil Zdeněk Janeček.

Vlastníci apartmánů mohou svou nemovitost dále pronajímat. Veškeré služby související s pronájmem zajistí místní Hotel Pavlov, patřící stejnému investorovi. „Díky hotelu můžeme nabídnout 24-hodinový servis a správu areálu za nižší náklady,“ míní Janeček. Majitelé i návštěvníci apartmánů mohou dále využívat výhod Klubu Pálavské vinohrady, který poskytuje slevy na vybrané sportovní, kulturní či vinařské akce a místní tradiční produkty.

Atraktivitu místa podtrhuje snadná dostupnost a nekonečné množství aktivit, které lákají sportovce, milovníky přírody i kulturního bohatství. Malebná vinařská obec Pavlov leží v sousedství obce Dolní Věstonice, 11 km od Mikulova a v příjemné vzdálenosti od jedné z nejvýznamnějších českých památek na seznamu UNESCO – Lednicko-valtického areálu. Místo navštěvují nejen milovníci vinné révy, ale také sportovci provozující vodní sporty, cyklistiku, turistiku i rybaření. S rostoucím počtem golfových hřišť roste i zájem golfistů.