Pozvánka: Odbarvená blondýna křtí svůj čtvrtý deník

Božena Svárovská opět glosuje radosti a strasti osobního života. Tentokrát ve čtvrtém pokračování oblíbeného Deníku odbarvené blondýny s podtitulem Nejkrásnější období? (každého, kdo se to pokusí tvrdit o těhotenství osobně zmlátím).

Ve čtvrtém deníku se naší odbarvené blondýně Boženě podařilo se usadit a najednou místo plastických operací řeší rostoucí těhotenské břicho, hledání ideálního muže vyměnila za snahu nepokazit vztah s NÍM a alkoholové kocoviny se proměnily na ranní nevolnosti. A všichni kolem si na ni musí dávat pozor, protože je ještě víc náladová, plačtivá, žárlivá, naštvaná a především vytočená, když se jí někdo pokusí tvrdit, že těhotenství je nejkrásnější období v životě ženy….

Křest čtvrtého dílu můžete navštívit i vy ve středu 25. srpna 2010 ve 14:00 hodin v Paláci knih Luxor. Slavnostním křtem bude provázet známá moderátorka Eva Decastelo a svou účast přislíbily také známé osobnosti jako Zuzana Belohorcová, Michal Dvořák, Martina Gavriely, Petr Vágner, Olga Lounová a další přátelé autorky. Součástí křtu bude předčítání vybraných ukázek z knihy. Slavnostní dortík Boženy Svárovské a sklenka kvalitního vínečka pak jistě přispějí k pohodové atmosféře.

Pro nadšené čtenáře Deníku odbarvené blondýny je připravena také soutěž o všechny dosud vydané díly. Samotnou knihu si pak zájemci budu moci v den křtu zakoupit se zajímavou slevou 1/8 z ceny (12,5 %).