Prodeje bytů v Central Parku Praha stále rostou

Letní sezóna bývá většinou dobou, kdy zájem o nemovitosti klesá. Letos tomu tak, alespoň v rezidenčním komplexu Central Park Praha na pražském Žižkově, rozhodně není. Od dubna bylo prodáno dalších 49 bytů. „Stoupající zájem pozorujeme od loňského podzimu. Od letošního jara zaznamenáváme opravdu velký nárůst, který s létem neklesá, právě naopak. K rostoucímu počtu kupujících jistě přispěl i úspěšný den otevřených dveří, kdy zájemci na vlastní oči mohli vidět nejen byty a domy, ale i soukromý park, a také změna prodejců, ke které jsme přistoupili v červnu,“ říká generální ředitel společnosti CP Praha Radomír Němeček.

K nárůstu prodejů přispívá samozřejmě i plánované zvýšení DPH, které zamíchá trhem s nemovitostmi. „Ti, co koupi nového bytu či domu odkládali a spekulovali na další pokles cen, přestali vyčkávat a chtějí si bydlení pořídit do konce roku levněji. My navíc nabízíme nadstandardní projekt za dostupné ceny, kde u nejmenších bytů začínáme již na necelých třech milionech korun včetně sklepa, parkovacího stání i DPH. Je tedy logické, že zájem o náš projekt narůstá,“ uzavírá Němeček.

Central Park Praha je projektem rezidenční čtvrti na Žižkově. Nachází se v sousedství parku Parukářka a lemují jej ulice Ke Kapslovně, Pitterova a Malešická. Charakteristický je zejména množstvím zeleně, polohou v žádané lokalitě, výbornou dopravní dostupností centra metropole i atraktivními výhledy na pražské panoráma. Nabízí celkem 547 bytových jednotek v nejrůznějších variantách dispozic i velikostí. Od bytů 1+kk o velikosti 32 metrů čtverečních, přes prostorné pětipokojové rezidence o rozloze 180 metrů čtverečních, až po rozlehlé pentahousy v nejvyšších patrech. V nabídce nechybí ani netradiční terasové domy spojující bydlení v centru metropole s výhodami rodinného domu obklopeného zelení.