Realitní společnost České spořitelny má v Brně nového franšízového partnera

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) intenzivně pracuje na splnění svého předsevzetí mít letos na území České republiky 35 franšízových poboček. K síti realitních kanceláří se připojil další franšízový partner, brněnská kancelář RSČS/FINEZZA. Ta se primárně zaměřuje na zprostředkování prodeje či koupě jak starších bytů nebo domů, tak i nových nemovitostí z developerských projektů.

„Výběrové řízení v Brně vyhrála realitní kancelář FINEZZA, která čerpá z dlouholetých zkušeností ve stavebnictví a ze zkušeností své mateřské společnosti FINEZZA design v oblasti interiérové tvorby. Proto zájemcům vedle komplexního realitního servisu nabízí také možnost využít služby z oblasti tvorby interiérů a tzv. homestagingu, tedy odborné přípravy nemovitosti k prodeji nebo pronájmu a její profesionální prezentaci na realitním trhu. To jistě ocení všichni, kteří chtějí svou nemovitost prodat či pronajmout za odpovídající cenu,“ vysvětluje Miloš Červenka, člen představenstva Realitní společnosti České spořitelny.

RSČS/FINEZZA bude své služby poskytovat nedaleko centra města, v ulici Masná 229/34 v designových prostorách své mateřské společnosti. Realitní kancelář disponuje týmem čtyř zkušených certifikovaných makléřů, jejichž řady se však v nejbližší době značně rozšíří. Kancelář se zaměřuje zejména na prodej nemovitostí z developerských projektů a starších tzv. second handových bytů či domů, poskytuje však i ostatní běžné realitní služby včetně právního a hypotečního servisu. Klientům zprostředkuje přestěhování, zajistí drobné opravy v domácnosti a nabízí i pomoc při komplikované životní situaci v případě exekuce nebo dražby. V portfoliu jejích služeb nechybí ani profesionální příprava domu či bytu k prodeji formou homestagingu.