Revoluce v tisku: s HP Instant Ink ušetříte a vaše tiskárna už nikdy nezůstane na suchu

Zdroj: HP Inc Czech Republic s.r.o.

Domácí tisk nebyl nikdy tak využívaný jako nyní. Kvůli koronavirové epidemii začalo mnoho lidí pracovat z domova, což přináší i větší potřebu tisknout v domácím prostředí nejrůznější dokumenty a materiály. Společnost HP nyní v České republice spouští službu předplatného Instant Ink, se kterou ušetříte peníze i čas a ještě pomůžete přírodě!

„Bezedný inkoust“

Instant Ink učiní přítrž problémům s nedostatkem inkoustu nebo toneru ve chvíli, když jej zrovna nejvíc potřebujete. Zákazníci si mohou vybrat z řady měsíčních plánů, kdy platí pevnou cenu na základě počtu stránek, které vytisknou. Služba detekuje, zda v tiskárně dochází inkoust nebo toner, a automaticky zajistí doručení nové tiskové kazety k vám domů ještě předtím, než ta stávající dojde. O náplň v tiskárně se tedy již nikdy nemusíte starat.

Ceny předplatného v případě inkoustu začínají od 29 Kč za měsíc a umožňují uspořit až 70 %1 nákladů za originální spotřební materiál HP, u toneru plány začínají na částce 69 Kč měsíčně a uspoří až 50 %2.

Ušitý na míru

Služba Instant Ink je velmi flexibilní – v případě inkoustových plánů nabízí celkem pět úrovní. Pokud tisknete jen sporadicky a vystačíte si s plánem 15 stran měsíčně, bude váš poplatek činit pouhých 29 Kč. Pro aktivní domácnosti je určen plán o 100 stránkách s cenovkou 159 Kč za měsíc. Instant Ink však najde uplatnění i v kancelářích menších firmem – za 769 Kč měsíčně získáte 700 stran.

Problém nenastane, ani když se vaše potřeby znenadání změní. Uživatelé mohou předplatné kdykoli změnit nebo zrušit – bez nutnosti vypovídat smlouvu, hradit roční poplatek nebo dodržet smluvní závazek – a mohou také nevyužité stránky převádět z jednoho měsíce na druhý (až do výše trojnásobku měsíčního plánu).

Veškerý tisk navíc budete mít díky chytré aplikaci HP Smart plně pod kontrolou.

HP Inc Czech Republic s.r.o.

Jednoduchá recyklace

Pro společnost HP je životní prostředí velkou prioritou – a udržitelný životní styl podporuje i služba Instant Ink. Při každém doručení nové dávky inkoustu obdržíte rovněž obálku na recyklaci prázdné tiskové kazety s předplaceným poštovným.

Více informací o službě Instant Ink naleznete ZDE.

1Ušetříte na inkoustu až 70 %, vycházíte-li z nákladů na měsíční předplatné služby HP Instant Ink se 700stránkovým tiskovým plánem bez zakoupení dodatečných stránek, pokud náklady porovnáte s výdaji za stránku při tisku stránek podle ISO/IEC 24711 na většině tradičních barevných inkoustových tiskáren a multifunkčních zařízeních formátu A4 ve stejné třídě za použití originálních kazet se standardní kapacitou a průměrnými cenami pro většinu zemí EMEA < 200 EUR (podle studie společnosti Buyers Lab z července 2020, objednané společností HP a vycházející z veřejně dostupných informací k 1. červnu 2020). Ve studii nejsou zohledněny prodejní ceny. Tiskárny HP Ink Advantage jsou vyloučeny kvůli nestandardnímu modelu hardwaru a spotřebního materiálu. Tiskárny byly vybrány dle podílu na trhu, uvedeného v dokumentu IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2020Q1 (konečné údaje za první čtvrtletí 2020). Podrobnosti: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW.

2Ušetříte na toneru až 50 %, vycházíte-li z nákladů na měsíční předplatné služby HP Instant Ink s 1500stránkovým tarifem bez zakoupení dodatečných stránek – v porovnání s náklady na stránku u černobílých laserových tiskáren A4 a multifunkčních tiskáren třídy <450 USD, které používají originální integrované tonerové kazety standardní kapacity (toner a válec v jedné kazetě). (Studie společnosti Buyers Lab z října 2020, objednaná společností HP a vycházející z veřejně dostupných informací k 30. září 2020.) Tiskárny byly vybrány dle podílu na trhu, z údajů uvedených v dokumentu IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2020Q1 (čtvrtletní sledovač periferních zařízení k tisku od IDC – konečné historické údaje za první čtvrtletí 2020). Podrobnosti: http://www.keypointintelligence.com/HPTonerServiceROW.