Rezidence Stodůlky: Prodej i stavba běží naplno

Projekt Rezidence Stodůlky v Praze 5 je již z poloviny vyprodán. Akciová společnost PSJ pokračuje ve výstavbě celkem 117 moderních bytů v lokalitě sousedící s rozlehlým Centrálním parkem vhodným pro volnočasové aktivity a v blízkosti stanice metra. Oznámila to společnost PSJ.

„Rezidence Stodůlky je díky dispozičním řešením bytů, kvalitnímu vybavení a celkové vizuální atraktivitě projektu hodnocena našimi klienty velmi kladně ve smyslu „kvalita za dobrou cenu“. To, že jsme se vydali správnou cestou, potvrzuje i fakt, že již skoro polovina bytů má svého majitele a každý týden přibývají další. Klienti hodnotí kladně nejen lokalitu a cenu, ale i příznivé nastavení platebních podmínek, kdy se většina kupní ceny hradí po kolaudaci objektu,“ uvádí projektový manažer PSJ Pavel Tošovský.

Realizace železobetonové monolitické konstrukce byla zahájena v polovině února a nyní se již nachází na úrovni 4. nadzemního podlaží. „Práce běží plynule, a proto lze očekávat, že dosáhnou nejvyššího bodu stavby podle harmonogramu, tedy na konci září letošního roku. Zároveň pracujeme od spodních podlaží na vyzdívkách, osazujeme první okna a vzniká elektroinstalace objektu. Firma Ekoklima Milevsko zahájila dodávku vzduchotechniky a technického zařízení budovy,“ říká projektový manažer Lukáš Dušta.

Prodej bytů zajišťuje společnost Svoboda&Williams pod značkou FeelHOME a projekt financuje Komerční banka. „Jsme přesvědčeni o kvalitě projektu Rezidence Stodůlky, a to především díky velmi žádané a perspektivní lokalitě a kvalitě bydlení, nabízené za vysoce konkurenční ceny. Pro klienty, kteří budou mít zájem o koupi bytu, jsme připravili atraktivní podmínky hypoték s tříletou a delší fixací úrokové sazby. Kromě zajímavé úrokové sazby, zpracování úvěru a ocenění zdarma, může klient získat i vedení běžného účtu na jeden rok zdarma,“ poznamenává Tomáš Urban z Komerční banky.

Rezidence Stodůlky je dílem architektonického studia PH6 atelier, které pro bytovou novostavbu v Praze 5 zvolilo netradiční řešení dvou objektů – třináctipodlažního a čtyřpodlažního propojených v přízemí s relaxačním atriem a parkovou úpravou. Každá z bytových jednotek o výměře 36 až 86 čtverečních metrů bude disponovat sklepem a minimálně jedním garážovým stáním. Většina bytů bude mít balkon, lodžii nebo terasu. Šest bytů se nabízí v dispozičním řešení 1+kk, u 74 bytů se počítá s variantou 2+kk a 37 největších bytů developer zkolauduje jako 3+kk. Samozřejmostí výbavy bude přípojka na datové sítě, telefon a rozvody společné televizní antény.

Velkou předností Rezidence Stodůlky je její umístění. Do 300 metrů od pozemku tam rodiny naleznou veškerou občanskou vybavenost a zdravotnické zařízení. Ocení blízkost metra, centra Stodůlek, škol, Centrálního parku, sportoviště nebo obchodních domů Kaufland a XXXLutz.