Rezidence Tupolevova II má vzorový byt

Na konci minulého týdne byl otevřen vzorový byt v Rezidenci Tupolevova II, druhé fázi výstavby moderního bytového komplexu v Letňanech. Dokončení projektu je plánováno na podzim letošního roku.

O bydlení v pražských Letňanech v blízkosti metra C, v bytovém komplexu, který nabízí ve dvou moderních a architektonicky zajímavých budovách celkem 76 prostorných bytů, je velký zájem. Dostupné jsou tak již jen poslední volné byty. V první etapě projektu Rezidence Tupolevova, která byla dokončena v lednu roku 2007, se již prodalo všech 88 bytů.

Výstavbu druhé etapy úspěšného projektu Rezidence Tupolevova zahájila společnost Daramis Group 1. července 2010. Bytový komplex nabízí ve dvou sedmipatrových budovách byty s dispozicemi 1+kk až 3+kk a to ve velikostech od 36 až do 96 metrů čtverečních. Součástí většiny bytů je balkón, terasa a v nižších patrech předzahrádka. Parkování pro rezidenty je zajištěno v podzemních garážích projektu a pohodlné parkování pro návštěvy umožňuje venkovní parkoviště před domem.

V okolí Rezidence Tupolevova se nacházejí veškerá zařízení potřebná k pohodlnému i aktivnímu životu. Snadné nákupy a kulturní vyžití poskytuje jen pár stovek metrů vzdálené obchodní centrum Letňany s hypermarketem Tesco, restauracemi a multikinem. V blízkosti leží aqua centrum, zimní stadion, výstaviště, fitness, ale také například škola, školka a poliklinika. Zároveň lokalita nabízí množství zeleně, která poskytuje obyvatelům dostatečný prostor pro relaxaci a aktivní strávení volného času. Byty lze pořídit za cenu již od 38 790 korun za metr čtvereční.

Generálním dodavatelem stavby Rezidence Tupolevova II je společnost IMOS Brno, a.s., která má bohaté zkušenosti s výstavbou rezidenčních projektů v Praze i na Moravě. Exkluzivním prodejcem projektu je společnost LEXXUS a.s., výstavbu financuje Raiffeisenbank a. s.