RunCzech otevírá nový e-shop pro všechny běžce

Zdroj: PIM

Pořadatel největších českých běžeckých závodů RunCzech spouští zbrusu nový „maratonský“ e-shop. Ten bude pod značkou ALL RUNNERS ARE BEAUTIFUL nabízet vše, o čem běžci sní. Názvem obchodu chce RunCzech ještě více podpořit své motto, že „běhání sluší všem“.

Letošní rok pořádání velkých běžeckých závodů nepřál. Závody v Praze, které patří do první ligy světových běžeckých událostí, se poprvé ve své historii neuskutečnily. Podobný osud čekal také Karlovy Vary, České Budějovice nebo Olomouc. Organizátoři závodů RunCzech přesto nepolevili ve své misi přivést nejen Čechy do běžeckého světa, a tím i do světa zdravého životního stylu, zábavy a přátelství. Jejich koncept má od prosince novou tvář také ve formě e-shopu allrunnersarebeautiful.cz. Ten přinese ještě lepší napojení RunCzech na závodníky a fanoušky ve světě e-commerce.

Pro běžce budeme víc, než jen obchod

„Vše, co RunCzech dělá, je inspirováno láskou k běžcům všech národností, ras, pohlaví a výkonnosti. Koncept ALL RUNNERS ARE BEAUTIFUL je hold každému, kdo se o sebe stará natolik, aby mu stálo za to každé ráno utáhnout tkaničky běžeckých bot a slíbit si, že bude zase o trochu lepší,“ popisuje prezident organizačního výboru RunCzech Carlo Capalbo. Tuto misi se mu daří každoročně přinášet k téměř půl milionu lidem zapojených do závodů RunCzech, a to nejen napříč Českem, ale třeba i v italské Neapoli. Většinu závodů pak živě sledují lidé napříč všemi kontinenty. I proto si RunCzech od podpory nové značky slibuje také větší nadnárodní dosah. Doména e-shopu proto existuje i ve verzi allrunnersarebeautiful.com

Unikátní kolekce inspirovaná trasami závodů

Nový e-shop přináší na jednom místě vše, o čem běžci sní. Kromě adidas bot a oblečení nabízí také novou kolekci ALL RUNNERS ARE BEAUTIFUL, která byla vytvořena ve spolupráci se známou českou návrhářkou Štěpánkou Pivcovou. Kolekce je pro letošní vánoční období inspirovaná trasami RunCzech závodů a startovním číslem, které je pro běžce typické. Zákazníci se mohou v e-shopu těšit na moderní design, jednoduchý průběh nákupu a dokonce na adventní kalendář, v rámci kterého je čekají každý den speciální nabídky. E-shop nabízí také vrácení zdarma do 30 dní a na objednávky před Vánoci dokonce až do 31. ledna 2021.