Skiareál ve Špindlu chystá na zimu revoluci v prodeji skipasů. Ceny půjdou dolů

Zdroj: Skiareál Špindlerův Mlýn

3
Fotogalerie

Skiareál Špindlerův Mlýn si připravil na zimu řadu novinek. Tou největší je změna systému nákupu skipasů. Lyžaři si budou moci vybrat z několika způsobů nákupu a sami se rozhodnout, kolik za skipas zaplatí. Oproti loňskému roku budou ceny skipasů dokonce nižší.

Věrnostní systém GOPASS není návštěvníků Skiareálu Špindlerův Mlýn neznámý, setkávají se s ním již čtvrtou sezónu. Svět se digitalizuje a největší krkonošské středisko s ním. Proto je pro něj prodej skipasů přes internet největší prioritou. Skipasy na internetu letos dokonce zlevňuje. Pokud si lyžař zakoupí jakoukoliv permanentku v e-shopu gopass.cz s předstihem tří a více dnů, vyjde ho ještě levněji než v loňském roce. Stačí se jen zaregistrovat na www.gopass.cz a využívat slevy, odměny a výhody. Při nákupu online tři a více dní dopředu ušetří zákazníci oproti cenám v hlavní sezóně na kamenné pokladně 180 korun za jednodenní skipas.

NOVINKA ZIMY 2018/2019: Samoobslužná klientská centra GOPASS Tickets

Skiareál Špindlerův Mlýn myslel i na ty, kteří nechávají nákup skipasů na poslední chvíli. Nadcházející lyžařská sezóna ve Špindlu přináší možnost zakoupit si lacinější skipas také přímo ve středisku. U každé páteřní lanovky najdou návštěvníci nově speciálně vyhrazená a označená místa – GOPASS Tickets se samoobslužnými pokladnami. K nákupu skipasu přes samoobslužnou pokladnu bude potřeba mít u sebe GOPASS kartu nebo se na místě zaregistrovat. Další novinkou je to, že čipová karta GOPASS bude při registraci jako jediná v České republice na místě zcela zdarma. Zákazníci dostanou první kartu bez jakékoli zálohy. Za skipasy pořízené přes GOPASS Tickets zaplatí zákazníci jen bezhotovostně platební kartou. Ve středisku má klient stále možnost volby nákupu skipasu. Může využít samoobslužné GOPASS automaty s bezhotovostní platbou, a získat tak skipas za cenu stejnou jako loni, nebo využít klasickou kamennou pokladnu s nejdražším nákupem.

Více na www.skiareal.cz a www.gopass.cz.