Sníte o bytě, který je šetrný k přírodě? Žijte ve View Spořilov

Zdroj: GARTAL Holding

7
Fotogalerie

Na Spořilově začal prodej bytů v projektu, který díky propojení moderních materiálů a technologií splňuje požadavky nejúspornější energetické kategorie, a je tak šetrný k přírodě i výdajům budoucích obyvatel. Podobně výjimečné bytové domy se v Praze postaví jen dva za rok.

Za mimořádně energeticky úsporným bytovým domem View Spořilov v pražských Záběhlicích stojí developer GARTAL. Stavbu dokončí v prvním kvartálu roku 2022. Byty už je ale možné nakupovat dnes. V nabídce je 68 jednotek od velikosti 1+kk po 3+kk s podlahovou plochou 35 až 79 m2.

GARTAL Holding

Přátelská cenová nabídka

Cena bytových jednotek ve View Spořilov začíná na 3 500 000 Kč. Záloha, kterou je potřeba složit při rezervaci bytu, pak činí pouze 95 000 Kč. Developer navíc usnadňuje zájemcům cestu k vysněnému bydlení vlastním zvýhodněným hypotečním úvěrem, který si lze zařídit přímo na jeho pobočkách. „U bytu 1+kk s balkonem lze GARTAL hypotéku získat již od splátky 8 356 Kč měsíčně. Byty menších rozměrů doporučujeme i jako vhodnou investici k dalšímu pronájmu,“ říká Ing. Rostislav Petchenko, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti GARTAL.

Balkóny a šetrnost

Všechny byty v projektu View Spořilov mají prosklené balkony, ty v nejnižším nadzemním podlaží zase oblíbené soukromé předzahrádky. Budoucí obyvatelé se navíc mohou těšit na úspory energie. Dům spadá díky nízké energetické náročnosti do kategorie A neboli mimořádně úsporná budova. Byty v projektu View Spořilov budou vybaveny francouzskými okny, která zajistí maximální propustnost denního světla. Osazena budou navíc tepelně izolačními skly se zvýšenou neprůzvučností. Dalšími výhodami jsou silné zateplení celé budovy a podlahové topení, díky kterému nebude obyvatele rušit hluk standardních radiátorů a v bytech se nebude tvořit suchý vzduch a vířit prach. Součástí projektu budou také speciální venkovní nádrže na dešťovou vodu, které pomohou odlehčit kanalizaci města.

GARTAL Holding

Zaparkuje každý

Pod domem bude majitelům bytů k dispozici 47 parkovacích stání. Dostane se ale na každého. V bezprostřední blízkosti domu totiž developer pro podporu okolí, které se dlouhodobě potýká s nedostatkem parkovacích míst, buduje parkovací dům s kapacitou 113 stání.

GARTAL Holding

Co najdete v okolí?

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost. V bezprostřední blízkosti se nachází školy, školky i obchodní domy. Obyvatelé jistě ocení i blízkost Hostivařského lesoparku či sportoviště HAMR. Po dokončení výstavby navíc developer zajistí osazení okolí objektu zelení. Nejbližší autobusová zastávka je přímo za domem, stanice metra C Roztyly je vzdálená pouze dvě minuty autobusem.

GARTAL Holding