Tipy na víkend: Vodní svět zažije volbu nahé miss

Soutěž naturistek v Kalifornii, ilustrační foto

Soutěž naturistek v Kalifornii, ilustrační foto Zdroj: Profimedia.cz

Ve vodním a saunovém světě Aquapalace Praha-Čestlice se v sobotu v rámci Noci naturistů koná od 20 do 23.30 hodin již 6. ročník Miss Natura. Volby Miss Natura 2012 se mohou zúčastnit milovnice nahoty ve věku od 16 let. Soutěžit se bude ve volné disciplíně, předcvičování aquaaerobiku, rozhovoru s moderátorem a diskotékovém tanci. Soutěžící mohou zkrášlit své tělo body paintingem. Pro účastníky večera bude v Saunovém světě i ve Vodním světě připraven bohatý program a večerní party.

za kulturou

Od čtvrtka až do soboty se v Nové scéně Národního divadla koná festival Famufest. Festival je opět soutěžní – filmy budou soutěžit v kategoriích nejlepší hraný film, dokumentární film, animovaný film, režie, kamera, střih, produkce a zvuk. Letošní festival chystá také několik novinek. Jednou z nich budou projekce filmů studentů ze zahraničních škol. Filmový program také bude doprovázet výstava studentů Katedry fotografie v Kokpit Kafé na Malé Straně. Součástí doprovodného programu festivalu budou jako každý rok večerní koncerty.

za pohybem

Český klub nordic walking zve v rámci posledního zastavení své Nordic walking tour 2012 milovníky severské chůze na poslední akci, která se koná dne v sobotu na Znojemsku v Hnanicích. Procházky po vinohradech a krásnou přírodou Národního parku Podyjí v délce 6 a 11 km zvládne každý. V rámci výletu je ochutnávka Svatomartinského i jiného vína a po skončení akce lze posedět v tradičním vinném sklípku ve vyhlášené vinařské obci Hnanice.