To snad není možný

Zdravím Vás. Nehodlám psát článek ale chtěl bych spíš o něco požádat. V poslední době se velice často hovoří o nekvalitním benzínu a naftě na čerpacích stanicích.

Je mi záhadou jak laxně a řekl bych „unaveně“ se k této záležitosti staví vedení kraje, magistrát a i obyvatelstvo, nikdo neprotestuje že je palivo předražené a nekvalitní /také kde?, že/ tak jsem i přes to že jsem slyšel vyjádření hejtmanů, napsal Karlovarskému hejtmanovi dotaz. Logicky, odpověď jakou jsem očekával taková i přišla – tak jak to tu běžně slýcháme denně od funkcionářů města a kraje. Dnes jsem sledoval Hyde park a ministra kultury Bessera a myslím že to je ten správný směr jak na to s úředníky. Rozhodně již k příštím volbám půjdu s jinou představou o vedení kraje a dalších funkcionářů a to nejen v této věci. Proto bych chtěl požádat zda by se Vaše „Sedmička“ mohla v této věci nějak zainteresovat a vyburcovat lid aby se něco už začalo dít vždyť přeci se ta kvalita paliva dotýká všech – vědět nějaké termíny kdy se uskuteční kontroly a jak dopadly a podobně - zatlačit na „regionály“ aby se již něco pohnulo. Kdyby se našel někdo kdo by do budoucna přišel z touto aktivitou a šel by tvrdě za svým s výsledkem, jistě by to byl velmi dobrý politický tah a uspěl by i ve volbách, na ty proklamace stran že udělají na radnici pořádek dnes již snad nikdo nevěří, tak alespoň udělat tah ve věcech které se týkají nás řidičů denně.
No a ještě jednu zajímavost ohledně stavby nového nádraží. Myslím že nové nádraží by se mělo postavit ne na místě starého ale vedle - tak o tolik metrů, aby hosté při východu z nádraží viděli do údolí Karlových Varů. Často jsem slýchal při rozhovorech s pamětníky kteří již nežijí, že je fascinoval - když přijeli do Varů – ten pohled na město při východu ven z nádraží.