U Prahy roste luxusní vilová čtvrť Březový háj. Luxent nyní spustil prodej

Zdroj: Luxent - Exclusive Properties

Nový rezidenční komplex Březový háj v Předboji, obci vzdálené cca 10 km od Prahy, čítá 19 luxusních nízkoenergetických vil 6+kk s terasami. Realitní kancelář Luxent –⁠ Exclusive Properties, výhradní prodejce projektu, odstartovala jejich prodej.

Rezidenční komplex Březový háj se nachází v centrální části obce Předboj v okrese Praha-východ. Na pozemcích o velikostech od 906 do 1233 m² vyrůstá 19 exkluzivních rodinných dvoupodlažních domů s užitnou plochou 230 m2. Výstavba patnácti z nich byla zahájena v letošním roce a nyní mají dokončené hrubé stavby. Završení této etapy developer plánuje v zimě 2021/2022. Další čtyři vily jsou v přípravě. Všechny domy doplní kryté parkovaní pro dva vozy, další dva mohou stát na ploše před objektem. Vily oddělují ploty koncipované v určitých částech jako jednořadý vinohrad. Domy se pyšní velkými terasami, prostorným obývacím pokojem propojeným s kuchyní a jídelnou, čtyřmi ložnicemi, dostatkem koupelen i pokojem pro pracovnu či pro hosty. Ve vybavení nechybí kvalitní materiály, tepelná čerpadla země-voda, příprava pro fotovoltaiku ani chytré řízení domácnosti se zabezpečovacím systémem.

Luxent - Exclusive Properties

Příroda jako nosný motiv

„Záměrem developera je uspokojit vysoké nároky v současné době kladené na bydlení za Prahou, ve velkorysém domě se zahradou, ve zdravém prostředí a na čerstvém vzduchu. To vše a mnoho dalšího resort Březový háj bezpochyby nabízí,“ uvádí makléřka projektu Šárka Tichá z realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties. Architektonický návrh zastřešil ateliér Morix pod odborným vedením architektů manželů Pizingerových. Vily představují moderní formu komfortního příměstského bydlení. Důraz bude kladen na začlenění přírodních materiálů.

Luxent - Exclusive Properties

Nedílnou součástí každého domu bude rovněž rozlehlá zahrada. „V rámci celého komplexu se počítá s vysokým podílem zelených ploch, například s březovo-borovým parkem či s použitím zelených střech na vybraných objektech. Jedná se o originální, designový projekt, který se stane oázou klidu a prostorem pro spokojený život budoucích obyvatel,“ vysvětluje Šárka Tichá.

Bydlení v přírodě a u golfu

Obec Předboj leží 16 km severně od centra hlavního města a jen 7 km od jeho hranice. Patří do lokality Praha-východ, která je stále oblíbenější díky krásné krajině, čistému ovzduší, množství zeleně v okolí, ale i kvůli skvělé dostupnosti Prahy. V Předboji se nachází ordinace praktického lékaře,  mateřská a základní škola. Volný čas v Předboji lze trávit procházkami, cykloturistikou nebo rybařením. V obci vyrostlo dětské hřiště a proběhla rekonstrukce víceúčelového sportoviště. Milovníci golfu ocení zdejší devítijamkové veřejné hřiště.

Luxent - Exclusive Properties