Vesnický klub Borek představí Panelákové fotry

Kapela Panelákoví fotři zpestří začátek víkendu v Suchomastech. Skupina hudebníků s historií sahající až do počátku osmdesátých let, staví svoji produkci také na jevištní show s avantgardními kostýmy.

Na borecké publikum vyrukuje kapela s novým programem. „Momentálně jsme ve Francii a vracíme se krátce před vystoupením na Borku. Divákům předvedeme něco z naší demo nahrávky Když teremín buči buči a samosebou i něco z nových věcí,“ řekl za kapelu Jirka Tatra Kyncl. Panelákoví fotři zvítězili na pátém ročníku hlubočepského festivalu, kde hrají hlavně country a trampské kapely. „Snad tomu pomohl i náš nový banjový projekt, který hodláme představit i na Berounsku,“ podotkl Kyncl. V repertoáru Panelákových fotrů je kromě parodie na Smoke on the Water či kombinací Moskevských večerů s The House in Rising Sun také poctivé blues zahrané na čtyři banja najednou.

Dojde také na pyžama

Kontrast pestrého večera plného zábavy kapela dobarvuje pravými čínskými melodiemi, obohacenými lidovými kroji či kostýmy z pyžama.
„Panelákoví fotři jsou jednou z nejosobitějších part, které kdy na tamním pódiu vystoupily. Věřím, že publikum dokáže jejich nasazení náležitě ocenit,“ řekl za pořadatele Radek Kutzendörfer ze sdružení Music & Art Club Český kras.
Panelákoví fotři vystoupí na Borku v pátek v devět večer.
Více informací o programu i kapele obsahují stránky www.panelakovifotri.wz.cz nebo www.klubborek.cz