Viladomy v Azalkové se představily prvním zájemcům

Bydlení v centru, nebo na kraji města? Balkon, terasu či snad lodžii? Parkování na ulici nebo v garáži? Tyto a další otázky si zřejmě pokládá každý, kdo uvažuje o koupi vlastního bydlení. Na spoustu z nich mohli najít odpovědi návštěvníci a hosté slavnostní kolaudace zbrusu nového bytového komplexu Viladomy Azalková, který se vyznačuje neotřelým konceptem a originalitou. Právě viladomy se v poslední době staly velmi žádaným typem bydlení, a to z mnoha důvodů.

Velkou roli hraje především jejich netradiční architektonické pojetí s důrazem na soukromí, které u velkých developerských projektů v podobě jednotvárných a předimenzovaných sídlišť najdete jen těžko. Čerstvě zkolaudovaný bytový komplex Viladomy Azalková v Praze-Hostivaři představuje v každém ohledu vše, co od současného moderního a komfortního bydlení lze očekávat, na čemž se shodla i řada zájemců, kteří si prohlédli vzorové byty při návštěvě slavnostního otevření projektu.

Odpolední koktejl party na střešní terase s výhledem do dalekého okolí nebo relax na vlastním kousku zahrady tak už není jen pouze výsadou majitelů rodinných domů. „Většina bytů v Azalkové disponuje i několika velkorysými venkovními prostory, ideálními k trávení chvilek odpočinku. Jsme rádi, že se nám toto podařilo realizovat i přesto, že se jedná o menší projekt v již zastavěné vilové čtvrti,“ dodává Marek Padevět. Výhled ale není to jediné, co lze na bydlení v Azalkové označit jako exkluzivní. Patří sem určitě i celková vysoká úroveň provedení, garážová stání přímo v domě, patřící ke každému z bytů, nebo například kvalitní dřevěné podlahy a mozaikové obložení koupelen, které jej odlišují od ostatních aktuálně na mapě Prahy dostupných projektů.

Projekt Azalková se nachází v úžasné lokalitě. Městská část Hostivař je totiž jedna z nejzelenějších v Praze. Ti, co mají rádi přírodu, určitě vyrazí do blízkého lesoparku nebo k vodní nádrži a sportovci si rychle oblíbí sportovní centrum Hamr. Jen pár minut je to ale samozřejmě i na nákupy, třeba do obchodního centra Chodov. O neotřelé a originální bydlení je v současnosti zájem. Souvisí s tím jistě i mimořádně příznivá doba na pořízení nemovitosti – výhodné úrokové sazby u hypoték a plánované zvýšení DPH z 10 na 14 procent v příštím roce. Kupující tak nyní mohou ušetřit nemalé prostředky, a to i v řádech stovek tisíc korun. Navíc jako výzvu pro ty, kteří uvažují o koupi nového bydlení, připravil investor exkluzivní slevy. Při podpisu smlouvy do 12. října 2011 lze ušetřit až dalších 150 tisíc korun.