Vítězství obhajuje Švéd Henningsson

Na golfovém hřišti na Čeladné sehrají špičkoví světoví hráči turnaj Czech Open 2010.

Na Čeladnou podruhé přijedou profesionální golfisté, kteří od čtvrtka 19. do neděle 22. srpna bojují o body do PGA European Tour. Účastí na Czech Open 2010 se mohou kvalifikovat na prestižní Ryder Cup.
„Jedná se o vrcholnou sportovní událost, která se uskuteční v Prosper Golf Resortu na Čeladné. Na turnaji se divákům představí několik světových golfových hvězd,“ říká tiskový mluvčí turnaje Vít Koďousek.

Esa jako Dougherty nebo Jiménez

Diváci se na Čeladné mohou těšit na plejádu vynikajících hráčů. „Na zdejších greenech se představí například loňský vítěz tohoto turnaje Švéd Oskar Henningsson, španělský matador Miguel Angel Jiménez a dále Nick Dougherty, Darren Clarke, Thomas Levet nebo
mladý nadějný Angličan Chris Wood,“ představuje Koďousek největší tahouny Czech Open 2010.
Kromě turnaje se diváci mohou těšit na bohatý doprovodný program. „Po celý čtvrtek si mohou zájemci zaplatit exkluzivní lekci s mezinárodně uznávaným trenérem Brettem
Brasierem, sledovat aktuální skóre nebo si prohlédnout prezentaci golfových firem,“ upřesňuje Koďousek.
O den později si příznivci mohou připomenout loňský Moravia Silesia Open 2009.
„Ve čtvrt na šest bude připravená velkoplošná projekce s nejdůležitějšími okamžiky z tohoto turnaje. Kromě záznamu se uskuteční dvě autogramiády profesionálních golfistů. První od pěti, druhá od sedmi hodin večer. Od osmi hodin se představí hudební kapely Happy Dog a Apatheia,“ nastiňuje Koďousek program pátečního dne.
Organizátoři jsou připraveni se o fanoušky náležitě postarat.
„Nabízíme ubytování ve čtyřhvězdičkovém Mountain Golf Hotelu v blízkosti hřiště,“ vzkazuje Koďousek.