Vlasta Redl zahraje v kině Lucerna

Vlasta Redl

Vlasta Redl Zdroj: archiv

Zpěvák, textař, skladatel a multiinstrumentalista Vlasta Redl vyjíždí na jarní turné. V neděli 26. dubna vystoupí také v netradičním prostoru kinosálu Lucerna v centru Prahy. Na fanoušky tohoto moravského patriota čekají proslavené skladby za doprovodu kompletní kapely.

Vlasta Redl začal svou kariéru v kapele AG Flek. S tou také zaznamenal velké úspěchy a vydal několik studiových alb. Ty obsahovaly jedny z nějvětších hitů tohoto hudebníka. V nich se mu podařilo unikátně zkloubit tradiční lidovou hudbu s tou rockovou či big beatovou. I proto je Vlastovo styl unikátní a rozpoznatelný na první poslech. Jen namátkou lze vzpomenou na skladby Tramtáryje, Dvakrát, Husličky a mnoho dalších. Ve své bohaté kariéře spolupracoval s například s hudební formací Hradišťan, se kterou nahrál velmi uznávané album.

V Praze zahraje Vlasta Redl v netradičním prostoru kina Lucerna. Jde o jeden z nejstraších kinosálu v Evropě s unikátní atmosférou a výbornou akustikou. Kino Lucerna oslavilo v roce 2009 sto let nepřetržité existence. Vstupenky na koncert lze zakoupit v síti Tickestream.