Vše, co děláme pro Váš dokonalý šálek kávy, se ukrývá uvnitř kávovarů Saeco

Kávovary Saeco

Kávovary Saeco

Káva je jedním z nejoblíbenějších nápojů na světě. V její chuti a kvalitě jsou však velké rozdíly. Patříte i vy k těm, kteří si rádi dopřejí bohatou a plnou chuť společně s výrazným aroma? Taková káva již nemusí být pouze výsadou dobrých kaváren. Díky automatickým kávovarům Saeco si můžete připravit lahodnou kávu, kdykoli na ni dostanete chuť, přímo v pohodlí svého domova.

Značka Saeco má italské kořeny, bohaté zkušenosti v profesionální přípravě kávy, stejně jako v roce 1985 představila první plně automatický kávovar pro domácnost na světe. Káva je pro ni skutečnou vášní ba dokonce posláním. Chce a umožňuje lidem již téměř 30 let, aby si mohli v pohodlí domova vychutnat svou oblíbenou kávu, přesně takovou, jakou ji mají nejraději, plnou výborné a bohaté chuti a skvělého aroma.

Základním kamenem v přípravě kávy jsou bezesporu kávová zrna. V našich zeměpisných šířkách se využívají nejvíce dva typy - 100% arabica nebo arabica v různém poměru s robustou. Rádi jejich chutě střídáte? Jedinečný vyměnitelný zásobník na kávové zrna u kávovarů Saeco umožňuje změnit zrna pouhým jedním kliknutím. Užijte si výhodu rychlé výměny kávových zrn a najděte si dokonalou směs pro každou oblíbenou chuť a každou denní chvilku.

Kávovary SaecoKávovary Saeco

Setkali jste se již někdy s nepříjemnou chutí spálené kávy? Se Saeco se vám to nikdy nestane. Kávovary této značky v sobě ukrývají patentovaný 100% keramický mlýnek, který se nikdy nepřehřívá, má dlouhou životnost, zcela tichý chod a můžete ho snadno nastavit pro různou jemnost mletí.

Jste-li příznivcem mléčných specialit, pak jistě víte, že základem dobrého cappuccina či latte macchiata je pořádná mléčná pěna. Součástí kávovarů Saeco je jedinečná dvoukomorá mléčná karafa, která spaří mléko dvakrát a lépe – ve dvou oddělených zpěňovacích komorách. Díky ní si tak můžete pokaždé a bez potíží vychutnat svůj šálek oblíbené kávy se skutečně hustou a zároveň velmi jemnou pěnou.

www.saeco-espresso.cz