Vše, co jste kdy potřebovali vědět o automatu na vodu

Zdroj: www.crystalis.cz

Automat na vodu platí za velmi praktické zařízení. Voda z něj je vždy osvěžující a také neustále k dispozici. To je zejména při pracovní činnosti velmi důležité. Výdejníky jsou proto častým doplňkem kanceláři, výrobních hal či skladů. Zde plní roli povinného zajištění hydratace na pracovišti. Avšak efektivně, kvalitně a také ekologicky.

Výdejníky vody se obecně rozdělují mezi dvě varianty. Většina funkcí zůstává zachována, mění se pouze hlavní zdroj vody. Ta se čerpá buď z barelu nebo je přístroj napojen na vodovodní řad.

Mezi standardní výbavu patři instantní ohřev vody s pojistkou proti opaření, vnitřní hygienické nerezové provedení a vysoce účinné kompresorové chlazení.

Prémiovou funkcí, kterou disponují jen speciálně upravené automaty, je integrovaný výrobník sodovky. Přístroj sycenou vodu tvoří pomocí oxidu uhličitého.

www.crystalis.cz

Automat na vodu z barelu

Výdejník na barely se obecně hodí do menších prostorů a především jako zásobník vody do kanceláře. Velkou výhodou tohoto druhu je, že máte stálou kontrolu nad kvalitou vody. Nyní záleží jen na tom, zvolit si správného dodavatele.

Designově je k dispozici celá paleta modelů, včetně ergonomických stolních provedeních. Ty se spolehlivě vtěsnají i do menších kuchyňských prostorů.

Pramenitá voda Crystalis pochází ze srdce Vysočiny a obsahuje ideální množství minerálních látek. Barely o objemu 18,9 l je možné vždy po spotřebování vrátit. Tím je zaručen ekologický aspekt, neboť barely jsou po pečlivé dezinfekci navráceny zpět do oběhu.

Automaty POU na vodovodní řad

Tento druh výdejníku je potřeba napojit přímo na vodovod. Hodí se proto především do větších prostor – například veřejných míst nebo větších skladů. V tomto případě nemáte úplnou kontrolu nad kvalitou vody. Nicméně její čistotu a chemickou nezávadnost je možné zajistit pomocí filtrace. 

Část modelů vodními filtry disponuje již v základní výbavě. Druhá část má připravený speciální prostor pro jejich dodatečnou instalaci.

Automaty na vodovodní řad jsou ceněny pro své nízké náklady na provoz a malou spotřebu elektrické energie.

Pro více informací o distribuci přejděte na https://www.crystalis.cz

www.crystalis.cz