Vybavené byty bude Finep nabízet i v jiných projektech

Společnost FINEP v loňském roce uvedla na trh novinku, nové kompletně vybavené designové byty. Po úspěšném prodeji devíti vybavených bytů v rekordně krátké době, připravují interiéroví designéři FINEP další originální bydlení v Britské čtvrti, na Nové Harfě a Na Hvězdárně ve Velké Chuchli. Zákazníci mohou navíc řešení svého bytu konzultovat s návrháři i po nastěhování.

„Největší zájem jsme zaznamenali o byty s nápaditým barevným designem. Některé klienty na první pohled doslova okouzlila hráškově zelená nebo fuchsiově fialová kuchyně, jednalo se totiž o originální pojetí, které běžně v katalozích nenajdete. Mezi klienty byli jak mladí lidé, kteří nemají čas na vybavování nového bytu, tak starší lidé, kteří kupují byt jako investici například pro svá vnoučata,“ říká Petra Kopecká, tisková mluvčí a PR manažerka FINEP.

Realizace jednoho vybaveného bytu trvá přibližně dva až tři měsíce. Jeho prodej pak necelý měsíc, avšak některé z bytů byly zájemcům prodány již v den zpřístupnění. Ceny realizovaných vybavených bytů se pohybovaly od 3,4 do 4,2 milionu korun.

„Vzhledem k vysoké poptávce po zařízeném bydlení, připravujeme další tři byty v Britské čtvrti ve Stodůlkách, které jsou podle nejnovějších trendů laděny v decentně hnědo-smetanovém designu s výraznějšími barevnými doplňky,“ sděluje Kopecká. Cena bytů o dispozicích 2+kk a velikostech od 55 metrů čtverečních do 65 metrů čtverečních začíná na 3,5 milionu korun. Nový vybavený byt 3+kk bude realizován také po dokončení čtvrté etapy Nové Harfy. V současné době je k dispozici i nový vzorový byt 2+kk Na Hvězdárně ve Velké Chuchli a je naplánován nový vzorový byt 3+kk v Britské čtvrti.

Na designovém zpracování bytů se opět podílejí zkušení návrháři, kteří se společností FINEP dlouhodobě spolupracují. Zákazník tak dostane kompletní vybavení podle nejnovějších a nejmodernějších trendů. Odborný designér bude zákazníkům k dispozici i po nastěhování. Po koupi bytu v něm jeho majitelé mohou provést jakoukoliv obměnu vybavení dle svého vlastního úsudku.