Získejte perfektní vidění na všechny vzdálenosti

Zdroj: ESSILOR-OPTIKA, spol. s r.o.

Po čtyřicítce život teprve začíná! Konečně jsme vybudovali kariéru a zázemí podle svých představ a můžeme si naplno užívat života. Oči nás ale právě v tomto produktivním věku začínají zlobit. Představujeme vám multifokální skla Varilux® X SeriesTM.

Ať už nosíte dioptrická skla, nebo vám oči dosud dobře sloužily, každého z nás ve věku nad 45 let postihne presbyopie, které se také říká vetchozrakost. Jedná se o přirozenou součást procesu stárnutí oka, vůči které neexistuje prevence. Oči postupně ztrácejí pružnost a obtížněji zaostřují na blízké předměty.

Dnes už nemusíte nosit nevzhledná bifokální skla, která jsou rozdělená viditelnou čarou a umožňují kvalitní vidění pouze na blízko a do dálky. Ani nemusíte střídat dvoje brýle. Držte krok s moderními technologiemi a pořiďte si progresivní brýlové čočky Varilux® X SeriesTM, díky kterým vám už neunikne žádný detail!

Revoluce v technologii brýlových čoček

Nejmodernější multifokální brýlové čočky Varilux vám dopřejí kvalitní přechod vidění v oblasti na délku paže. Perfektně uvidíte na blízko, do dálky, ale i na střední vzdálenost.

Varilux® X SeriesTM využívá tři revoluční technologie. Nanoptix® vám přinese rovnováhu v pohybu, Synchroneyes® perfektní vidění i do stran díky výrobě na míru s ohledem na fyziologické rozdíly mezi každým okem a XtendTM poskytuje tu nejlepší shodu s vizuálními potřebami uživatelů v oblasti na délku paže, které dosud žádné jiné multifokální brýlové čočky nebyly schopné dosáhnout.

ESSILOR-OPTIKA, spol. s r.o.

Schváleno nositeli

Progresivní brýlové čočky Varilux® X SeriesTM jsou testovány a schváleny uživateli, kteří potvrdili benefity jako snadný přístup k vidění na blízko a rychlou a snadnou adaptaci. Všechny čočky Varilux® X SeriesTM jsou chráněny zárukou Varilux a zahrnují certifikát pravosti. Garantujeme vám 95% spokojenost u všech aktivit v oblasti na délku paže.

Více informací najdete na www.varilux.cz.