Zpěvačka roku Anna K. otevře Garáž

Na koncertu se bude zdarma rozdávat DVD pro ženy. Zpěvačka se tak snaží dělat osvětu prevence rakoviny prsu.

Anna K. vydala po pěti letech dlouho očekávané úspěšné album Relativní čas, ke kterému vyrazí v polovině dubna na první část turné. V jarní části čeká zpěvačku devět koncertů, z toho jeden z nich odehraje ve čtvrtek 19. dubna v klubu Garáž v Ostravě-Martinově.

Fanoušci se mohou těšit na ty největší hity Anny K., na novinky z alba Relativní čas, na skvělou kapelu i scénu, kterou navrhuje studio Olgoj Chorchoj. V polovině března Anna K. převzala ocenění na hudebních cenách Žebřík, kde ji fanoušci zvolili zpěvačkou roku 2011. Zároveň také získala ocenění za album Relativní čas, které se umístilo v kategorii album roku na stříbrné příčce.

„V tuto dobu můžete v českých rádiích slýchat aktuální singl Anny K., Moudřejší než noc. Píseň si můžete poslechnout i na YouTube,“ říká manažerka Anny K. Petra Švejdarová.

Anna K. bude podle ní rovněž i letos pokračovat ve své úspěšné kampani na podporu prevence rakoviny prsu, pro kterou vydá DVD pro ženy s návodem na metodu MammaCare, což je nová revoluční metoda samovyšetření prsu, u nás doposud málo známá. DVD se bude rozdávat zdarma.