Zvyšte svou konkurenceschopnost s titulem MBA

Studium MBA vám dodá vědomosti a a přinese nové pracovní příležitosti.

Studium MBA vám dodá vědomosti a a přinese nové pracovní příležitosti. Zdroj: Cambridge Business School s.r.o.

Magisterský titul Master of Business Administration (neboli zkráceně MBA) platí v západním světě za takovou sázku na jistotu pro každého, kdo se chce uplatnit ve světě byznysu nebo zlepšit své manažerské dovednosti.

V posledních letech zažívá tento typ studia velký boom i v našich končinách. A není se čemu divit – žijeme v době, kdy globalizace postupně vymazává všechny představitelné hranice a bariéry, a i přes lokální odlišnosti je jasné, že základní manažerské techniky jsou univerzálním jazykem.

Pro koho je titul MBA určen?

Odpověď je jednoduchá – pro každého, kdo se nechce spokojit s úrovní, na které se momentálně nachází a rozhodl se přijmout závazek celoživotního vzdělávání a zdokonalování sebe sama. I když podobné mantry patří ke zlatému fondu klišé, rádi je zopakujeme i tady – vzdělávání je úkolem na celý život a pokud se právě nezlepšujete, tak se prostě musíte zhoršovat. Doba ani konkurence na nikoho nečekají a na jedné příčce kariérního žebříčku nikdo nevydrží dlouho.

Kam se ke studiu přihlásit?

Možností je samozřejmě hned několik, pokud se ale rozhodnete vybírat na základě poměru kvality, referencí a nákladů, určitě byste se měli blíže podívat na pražskou Cambridge Business School.

Cambschool patří mezi nejznámější a nejprestižnější instituce profesního vzdělávání u nás, nabízí široký výběr MBA specializací a její jméno je spojováno s největšími kapacitami v jednotlivých oborech.

Standardní délka studia je jeden rok a díky spojení nejmodernějších postupů e-learningu a precizně připravených seminářů se jedná o ideální volbu i pro ty z vás, kteří nemají volného času nazbyt. Prakticky celé MBA studiumsi můžete flexibilně naplánovat tak, aby co nejvíce vyhovovalo vašim individuálním potřebám a preferencím.

Načasování je jen na vás

A opravdu – všichni na Cambschool dělají maximum pro to, aby se všechno potřebné bez problému vtěsnalo i do vašeho rozvrhu. Ke studiu MBA se můžete každým rokem přihlásithned ve třech termínech. Nejbližší základní blok studia začíná už v listopadu 2019.

Interaktivní lekce prostřednictvím e-learningu si potom jednoduše naplánujete podle svého harmonogramu. A když právě nestudujete online, vyrazíte do Prahy na seminář. Ty ale během roku máte na programu pouze čtyři; probíhají výhradně o sobotách a vybrat si můžete z několika volitelných termínů.

Titul MBA zvýší vaše šance na pracovním trhu.Titul MBA zvýší vaše šance na pracovním trhu.|Cambridge Business School s.r.o.

Kolik vás studium bude stát?

Standardní cena je přibližně 90 tisíc korun bez DPH, aktuálně ale Cambschool nabízí i poměrně zajímavé slevy. Školné navíc můžete uhradit také v několika splátkách.

Taková investice se vám navíc zcela jistě vrátí v podobě posunu na kariérním žebříčku – a to nejspíš hned několikanásobně.

Závěrem? Vzdělávání má vždy smysl

V Cambschool zkrátka a dobře věří v potřebu a přínos celoživotního vzdělávání. Zdejší studium MBA můžete navíc pojmout i jako zajímavou alternativu k tradičnímu postgraduálnímu vzdělávání.

Mimo jiné ale vlastně vůbec nezáleží na tom, zda jste střední či vysoký manažer, drobný podnikatel nebo třeba kreativec na volné noze. Troufneme si totiž tvrdit, že široké spektrum manažerských znalostí a dovedností je dobře uchopitelné naprosto pro každého. V dnešní rychlé době navíc nikdy netušíme, jaké znalosti se nám budou hodit zítra, příští týden nebo třeba za rok.

A právě na nikdy nekončící vzdělávání je v Cambschool vždy na prvním místě. Všichni studenti mají zcela zdarma k dispozici online knihovnu s kompletní nabídkou nakladatelství Grada nebo třeba zbrusu novou studentskou sekci (intranet), na které kdykoli a odkudkoli najdou všechny potřebné materiály.

Tak co myslíte? Není právě teď ta nejlepší chvíle posunout svou kariéru na úplně novou úroveň?