Dušan Kütner: Na vlně erotiky

internetová erotika, ilustrační foto

internetová erotika, ilustrační foto Zdroj: thereviewcrew.com

Po záplavě ruských televizních programů v nabídce největšího tuzemského kabelového operátora UPC míří do Česka další vlna zahraničních stanic, tentokrát asijské provenience. Na dva vietnamské a tři čínské kanály se tak mohou těšit provozovatelé někdy přece jen trochu ušmudlaných večerek či restaurací, v nichž se často ještě čtvrtstoletí po převratu snoubí asijská kuchyně s jídelními lístky se stále podivuhodně lámanou češtinou.

Doufejme jen, že se výrazně nesníží pracovní morálka v některých prodejnách, v nichž už dnes tráví mladí prodavači více času nad obrazovkami mobilních telefonů nebo tabletů než nad displeji svých pokladen.

Globalizace se projevuje v posledních týdnech i tím, že lidé v nejrůznějších koutech světa začali v soukromí trpět nedostatkem kvalitního sexu či alespoň fantazie o něm. Po raketovém úspěchu knihy a filmu Padesát odstínů šedi se stupidním dějem na úrovni internetového pokusu o porno – mladá dívka zazvoní, drsně vypadající pán ji pozve dovnitř, dívka chvíli otálí, pak se poddá čemukoli a čeká se na konec – si přihřála polívčičku i nejmenovaná placená televize, která o víkendu českým zájemcům zdarma pustila pro změnu Nymfomanku.

Pozadu nezůstalo ani jedno nakladatelství, které právě vydává infantilní verzi Kámasútry, v níž pomocí tužky čtenář – pravda, to je v tomto případě asi silné slovo – dokresluje obrázky s mileneckou dvojicí ve všemožných polohách. Následovat bude zřejmě erotická verze Čtyřlístku a Harryho Pottera.