Dušan Kütner: O rekordech a poctivosti

Hotel Thermal je tradičním dějištěm nejvýznamnější české filmové přehlídky.

Hotel Thermal je tradičním dějištěm nejvýznamnější české filmové přehlídky. Zdroj: profimedia.cz

Úvod festivalu v Karlových Varech rozjasnila přítomnost usměvavého a sympatického Johna Travolty. Po každém slunci ale přijde déšť.

Česká obchodní inspekce tak ve stejnou dobu zjistila, že polovina ze zkontrolovaných karlovarských restaurací šidila návštěvníky, nejčastěji v nich nalévali pod míru a prodávali menší porce. Za úřední šizení ale bohužel ani nadále nejsou považovány extrémní ceny v restauracích obklopujících centrum festivalu hotel Thermal, neboť půllitr piva za 80 a obyčejná pizza za 220 korun dokážou zkazit i věčný Travoltův úsměv.

Celoplošná televize Tip TV založená na vysílání reklamních nabídek na cokoli ukončila podle serveru Digizone.cz provoz již po 56 dnech řádného vysílání, čímž v tuzemsku zřejmě vytvořila nový rekord. Informaci o budoucím konci stanice přitom investoři mohli mít již před několika měsíci, kdyby se zeptali věštkyň vykládajících osudy z karet právě na Tip TV vždy po desáté hodině večerní. Nebo že by jim vědmy řekly něco jiného?

„Konečně normální noviny“ Plzeň bez cenzury jsou vydávané poctivcem každým coulem Vítem Bártou. Nyní proto zvolily zcela poctivý způsob práce, na který upozornil blog protivnablondyna.cz. Noviny normálně investigativně vyhledaly fotografie amerických studentů, aby z nich obratem a bez jejich souhlasu v jedné z anket udělaly české respondenty. Konečně jasná zpráva o tom, co u VV znamená poctivost.