Martin Čaban: Čas odjet, čas odejít

zápisník, Martin Čaban

zápisník, Martin Čaban Zdroj: E15

Majitel společnosti Student Agency Radim Jančura nechal na desítky autobusů RegioJet vylepit čísla mobilů ministra vnitra a premiéra.
Majitel Student Agency Radim Jančura nechal na autobusy RegioJet vylepit čísla mobilů ministra vnitra a premiéra
2
Fotogalerie
Z ministra vnitra Chovance se stal „kmotr kmotrů“. Alespoň to tak vidí zamračený Andrej Babiš. Když mu oponenti vmetli jeho letitou známost s Ivem Rittigem, opáčil: „No a co?“ Na Twitteru to posléze vyšperkoval samotný monacký zlobr: „Pro pořádek, známe se s Andrejem 21 let a možná by nebylo marné se potkat třeba u Moravce, aby jsme (sic!) si pokecali.“ Čert vem pravopis, tohle chci vidět. Dramaturgové ČT, konejte!

Majitel žlutých dopravních prostředků Jančura olepil své busy plakáty hanícími Milana Chovance. Kárám jej za to především proto, že jsem musel zhlédnout Chovancovu reakci, z níž jsem byl nucen se dozvědět, že je „obyčejnej chlap z Plzně“, co „rád chodí do posilky“. Bolelo to!

Předseda vlády Sobotka prohlásil, že vládní krize není tak vážná, aby mu zabránila odjet se objímat s čínskými pohlaváry. Agrofert je na české poměry macek, ale proti čínské ekonomice je to jen čudla. Když vlídně pokyne čínský drak, dostává se navztekaný český oligarcha hluboko pod premiérovu rozlišovací schopnost.

Herec a pozoruhodný muzikant Jiří Schmitzer na konci svých koncertů říkává velké moudro. Umělec má odejít z pódia, dokud lidé nechtějí. Protože když potom chtějí, tak už je pozdě. Nějak jsem si na to, nevím ani proč, vzpomněl u příležitosti 75. narozenin Václava Klause. No tak každopádně všechno nejlepší.