Čtvrtý ročník unikátní B2B online konference FUTURE SUMMIT proběhne 19. října 2023

FUTURE SALES - Jan Kyselý a Jiří Jambor

FUTURE SALES - Jan Kyselý a Jiří Jambor Zdroj: FUTURE SALES

Letošní ročník se zaměří na umělou inteligenci, automatizaci a kybernetickou bezpečnost. Online konference odstartuje 19. října 2023 od 9 hodin a pro všechny účastníky je zdarma. Akce je dílem české společnosti FUTURE SALES za podpory partnerů, mezi které tentokrát patří Microsoft, O2, Enehano, Webout či Arrows.

Pozvání přijali odborníci z firem napříč různými obory a na akci tak vystoupí 9 skvělých speakerů. Letošní ročník obsáhne aktuální témata, jako je umělá inteligence, digitální automatizace procesů či kybernetická bezpečnost firem. Cílem akce je jako tradičně představit posluchačům novinky a trendy v oblasti B2B prodeje, marketingu a digitálních technologií.

Program začne po deváté hodině přednáškou Vladimíra Hrubana, Commercial GTM Managera pro Microsoft 365, na téma současného rozmachu v oblasti umělé inteligence. Zaměří se také na budoucnost marketingu a obchodu s AI a automatizací.

Za organizátory konference, FUTURE SALES, vystoupí spoluzakladatelé Jan Kyselý a Jiří Jambor. Jejich přednáška má podtitul AI: Váš osobní asistent na LinkedIn. Jak název napovídá, dozvíte se o dostupných technologiích a digitálních nástrojích, které vám pomůžou optimalizovat LinkedIn profil nebo sbírat data o cílové skupině. 

Před obědem proběhne ještě prezentace Martina Hronka, Senior Business Architekta v Enehano společně s Mário Mitasem, spoluzakladatelem Agnostix, kde představí konverzační vyhledávací aplikaci, která díky AI a ChatGPT pomáhá s efektivní komunikací se zákazníky v češtině. Společnost Enehano, dodávající IT služby a poradenství, tuto aplikaci vyvinula pro uživatele Salesforce.

Po polední pauze vystoupí Radek Šichtanc, ředitel bezpečnostní divize O2. Zaměří se na podoby dnešních kyberútoků na firmy, analýzu aktuálních hrozeb a efektivní obranné strategie. 

Z advokátní kanceláře ARROWS, která AI používá při každodenním provozu, následně vystoupí Petra Hučíková, výkonná ředitelka. Téma přednášky je Právo a praxe v AI, Case study ARROWS.

Od 14 hodin se představí Karel Juřička a Michal Orsava ze společnosti Webout s tématem personalizace v marketingu a její pozitivní dopady na businessové výsledky firem. 

Celý program najdete na webu www.futuresummit.cz, kde se také můžete zdarma registrovat.

Konference vznikla ve spolupráci s partnery Microsoft, O2, Enehano, Webout a ARROWS.